MASKE ÜRETİMİNE BAFRA HALK EĞİTİM MERKEZİ DE KATILDI

MASKE ÜRETİMİNE BAFRA HALK EĞİTİM MERKEZİ DE KATILDI

Samsun İlkadım, Canik, Ladik, Vezirköprü gibi il ve ilçelerde ve Türkiye genelinde; virüs salgını ve tehditnedeniyle maske üretimi devam ediyor.

A+A-

Bafra'daki bazı okullar ile Halk Eğitim Merkezi de virüsten korunmak amaçlı maske üretimine hız kesmeden devam ediyor. Bafra Halk Eğitim Merkezinin sosyal medyadan yaptığı konuyla ilgili açıklama şöyle : " Bafra Halk Eğitim Merkezi olarak; maske üretimine hız kesmeden, gönüllülerimizle devam ediyoruz. İlçemiz Bafra Hasan Çakın Kız Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi önderliğinde, COVID-19 hastalığına karşı, Bafra Devlet Hastanemizin ihtiyaçlarını karşılamak üzere; maske üretimine katkı sağlamak amacıyla, Bafra Halk Eğitimi Merkezimiz Giyim Üretim Teknolojisi ve El sanatları öğretmenlerimizden ve Usta Öğreticilerimizden oluşan HEM Hayata Destek grubumuz #Hayat Sende# sloganı ile gönüllü olarak hem ilçemiz Hasan Çakın Kız Meslek Lisesinde hem de kendi atölyelerinde maske üretimine destek sağlamaya başlamışlardır.
Emeği geçen, katkı sunan değerli İdarecilerimize, Fedakâr öğretmenlerimize, Usta Öğreticilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. 
Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.
#HAYAT EVE SIĞAR#
#VIRÜS, TEDBİRDEN GÜÇLÜ DEĞİLDİR#
#HER ZAMAN, HERKES İÇİN,HER YERDE VARIZ# "
Haber : Oktay ZERRİN

maske-uretimine-bafra-halk-egitim-merkezi-de-katildi.jpgmaske-uretimine-bafra-halk-egitim-merkezi-de-katildi-001.jpgmaske-uretimine-bafra-halk-egitim-merkezi-de-katildi-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.