Mart Sonunda Nebiyan'da Kar Sevinci

19 Mayıs ilçesinde bulunan 1224 metre rakımlı Nebiyan Dağı'na yağan kar çocukları olduğu kadar büyükleri daha fazla sevindirdi.

A+A-

19 Mayıs ilçesinde bulunan 1224 metre rakımlı Nebiyan Dağı'na yağan kar çocukları olduğu kadar büyükleri daha fazla sevindirdi.
 3 gündür Nebiyan Dağına yağan kardan sonra beyaza bürünen bölgeye gelenler ailelerle kayak yaptı. Çocuklar kar topu oynadı.

Bafra ile 19 Mayıs ilçeleri sınırlarında bulunan yerli ve yabancı turistlerin her zaman ilgisini çeken  Nebiyan Dağı, kar yağışı ile beyaza büründü. Kar kalınlığının 25 santimetreye ulaştığı bölgeye gelenler kayak da yaparak günün tadını çıkartılar.
Bafra55.Net Haber ekibi olarak ta yaptığımız röportajlar da çocuklardan çok büyüklerin daha fazla keyif aldığı gözlendi.nebiyanda-babalar-cocuklariyla-karin-tadini-doyasiya-cikartilar-6.jpgnebiyanda-babalar-cocuklariyla-karin-tadini-doyasiya-cikartilar-5.jpgnebiyanda-babalar-cocuklariyla-karin-tadini-doyasiya-cikartilar-4.jpgnebiyanda-babalar-cocuklariyla-karin-tadini-doyasiya-cikartilar-3.jpgnebiyanda-babalar-cocuklariyla-karin-tadini-doyasiya-cikartilar-2.jpgnebiyanda-babalar-cocuklariyla-karin-tadini-doyasiya-cikartilar-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.