MANDARİN ORİENTAL  HOTEL'E BODRUM’DA GÖRKEMLİ AÇILIŞ

MANDARİN ORİENTAL HOTEL'E BODRUM’DA GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Mandarin Oriental Hotel Group'un, Türkiye ve Avrupa'daki ilk resort oteli 'Mandarin Oriental Bodrum'un açılışı Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in katıldığı bir törenle yapıldı.

A+A-

Mandarin Oriental Hotel Group Türkiye ve Avrupa'daki ilk resort oteli ‘Mandarin Oriental Bodrum’u hizmete açtı.

Bodrum Göltürkbükü Cennet Koyu'nda, 600 dönümlük arazi üzerinde konumlanan Mandarin Oriental, Bodrum oteli geçtiğimiz ay hizmet vermeye başladı. Tesiste 70 oda, 14 süit, 2 villa ve 23 apart bulunuyor.

Dünya çapında birçok ödüle sahip ünlü İtalyan mimar Antonio Citterio, Metex Design-Sinan Kafadar ve GAD-Gökhan Avcıoğlu tarafından tasarlanan, Akdenizli lüks yaşam tarzını yeniden tanımlayan resort otel, 6 Ağustos Çarşamba gecesi dünyanın dört bir yanından gelen seçkin konuklarını özel bir davet ile ağırladı.

Sunuculuğunu Ceyda Düvenci'nin üstlendiği davet, Astaş Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşcı ve Mandarin Oriental Türkiye Bölge Müdürü Nejat Sarp'ın ev sahipliğinde gerçekleşti.

Törende konuşan Turizm Bakanı Ömer  Çelik, “Turizmde sürdürülebilirliğin sağlanması önemlidir. Bu kapsamda yaptığımız çalışmalardan bir tanesi de çevreyi korumaya dönük projelere özel bir önem ve destek vermektir. Bakanlığımız bu kapsamda 52 konaklama tesisine çevreye duyarlı tesis belgesi sunmuştur.” dedi

Öteyandan Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu Genel Başkanı Kaya Aşçı açılış organizasyonunun mükemmelliğine dikkat çekti.

Bizleri her etkinliğimizde onurlandıran 1200 km uzaklıktan gelen Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,Bafra Ticaret Odası Başkanı Göksel Başar,Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Genççakır'a,AkParti Bafra ilçe Başkanı Av.İbrahim Semiz,Bafra Belediyesi Eski Belediye Başkanı Şükrü Neiş İstanbul Bayrampaşa Bafralılar Derneği Başkanı Mustafa Hacıoğlu,İstanbul Bafraspor Kulübü Başkanı Aydın Dursun Samkon Yönetim Kurulu Üyeleri Nail Önder,Osman Öğütçü,Nural Parlak,Yakıntaş Köylüleri Derneği yönetim üyeleri Süleyman Altınkaynak,Adem Karagöz İstanbul Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Basın Bürosu Müdürü Ahmet Mavi açılışa katılanlar arasında yer aldı kendilerine ayrı ayrı teşekkür ederim.''dedi.

dsc_0108-001.jpgdsc_0157-002.jpgdsc_0166.jpgdsc_0237.jpgdsc_0243.jpgdsc_0292-001.jpgdsc_0302.jpgdsc_0335.jpgdsc_0375.jpgdsc_0414.jpgdsc_0507-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.