MANDA YETİŞTİRİCİLERİ İFTARDA BULUŞTU

MANDA YETİŞTİRİCİLERİ İFTARDA BULUŞTU

Samsun Damızlık Manda Yetiştiricileri Birliği Ramazan Ayı Sebebiyle Üyelerine İftar Yemeği Verdi.

A+A-

Samsun İli Damızlık Manda Yetiştiricileri Birliği Tarafından, Bafra Öğretmen evinde iftar programı düzenlendi. Programa Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Samsun İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nail Kırmacı, İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Demirci, İlçe Tarım Müdürü Ahmet Dursun, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, Sosyal Yardımlaşma Müdürü Hasan İrer, İŞKUR müdürü Yakup Ergenlik, Kırmızı Et Üreticileri Başkanı Erdal Doğan, yetiştiriciler ve davetliler katıldı.

İftar Programı sonrasında Bafra55.net haber sitemize açıklamada bulunan Samsun İli Damızlık Manda Yetiştiricileri Birliği Başkanı İsmail Metin; “Öncelikle 11 Ayın sultanı Ramazan ayının tüm halkımıza hayırlar getirmesini dilerim. Her Yıl olduğu gibi bu yılda üreticilerimiz ile iftarda buluştuk. Manevi havayı hep birlikte teneffüs ettik. Bizleri kırmayıp buraya gelen tüm Protokol ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Bafra Manda üreticiliğinde ülkemizin önde gelen yerlerinden biri durumuna geldi. Bizler Samsun Manda birliği olarak Manda ve ürünlerini tanınan bilinen bir marka yapmak için mücadele ediyoruz. Ülkemizde Manda denildiği zaman ilk akla gelecek yer Samsun ve bölgesi olacaktır.”

samsun-manda-birligi-iftar-programi-6.jpgsamsun-manda-birligi-iftar-programi-16.jpgsamsun-manda-birligi-iftar-programi-17.jpgsamsun-manda-birligi-iftar-programi.jpgsamsun-manda-birligi-iftar-programi1.jpgsamsun-manda-birligi-iftar-programi2.jpgsamsun-manda-birligi-iftar-programi3.jpgsamsun-manda-birligi-iftar-programi4.jpgsamsun-manda-birligi-iftar-programi5.jpgsamsun-manda-birligi-iftar-programi7.jpgsamsun-manda-birligi-iftar-programi8.jpgsamsun-manda-birligi-iftar-programi10.jpgsamsun-manda-birligi-iftar-programi11.jpgsamsun-manda-birligi-iftar-programi12.jpgsamsun-manda-birligi-iftar-programi13.jpgsamsun-manda-birligi-iftar-programi14.jpgsamsun-manda-birligi-iftar-programi15.jpgsamsun-manda-birligi-iftar-programi18.jpgsamsun-manda-birligi-iftar-programi19.jpgsamsun-manda-birligi-iftar-programi21.jpgsamsun-manda-birligi-iftar-programi22.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.