MALİ MÜŞAVİRLER CANİK BAŞARI ÜNİVERSİTESİNİ ZİYARET ETTİ

MALİ MÜŞAVİRLER CANİK BAŞARI ÜNİVERSİTESİNİ ZİYARET ETTİ

Samsunda Bağımsız Denetçi Eğitimlerini tamamlayan Yeminli Mali Müşavirler ve Mali Müşavirler Canik Başarı Üniversitesini Ziyaret etti.

A+A-

Samsun da   Bağımsız Denetçi  Eğitimini tamamlayan, Vergi Müfettişleri, Yeminli Mali Müşavirler,  ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler  grup olarak, Samsun Meslekte Birlik Derneğinin organizasyonu ile  Başarı Üniversitesini ziyaret ettiler.  
                         Ziyarete  Başarı Üniversitesi Mütevelli heyeti Başkanı Yeminli Mali Müşavir Mehmet Karabacak öncülüğünde gidildi. Ziyarete Bağımsız Denetim Eğitimi veren Atatürk Üniversitesi Öğretim üyesi ve Güzel Sanatlar Dekanı Prof. Dr. Reşat Karcıoğlu da katıldı.  
                         Canik Başarı Üniversitesi Rektörü,  Prof. Dr. Yunus BEKDEMİR, Samsunda 32 Bağımsız Denetim Eğitimini tamamlayan  Bağımsız Denetçi adaylarına, Üniversite ile ilgili bilgi sundu. Üniversiteyi gezdirdi ve Öğlen yemeği ikram etti. 
                          Samsun Mali Müşavirler ve Bağımsız denetçiler Meslekte Birlik Derneği Başkanı Mali Müşavir Haluk Bülbül “ Başarı Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Yunus Bekdemir  e ve Mütevelli heyeti Başkanı Yeminli Mali Müşavir  Sayın  Mehmet karabacak a ilgilerinden ve böyle bir eseri ortaya çıkarmaya katkı sağladıkları için teşekkür etti. Başarı üniversitesi Rektörü Sayın  Prof.Dr. Yunus Bekdemir den Mali Müşavir ve Bağımsız Denetim Eğitimini tamamlayan  Bağımsız Denetçi adaylarının  Yüksek Lisans eğitimlerini Başarı Üniversitesinde almayı düşündüklerini ve bu konu ile ilgili  Üniversitenin Programları hakkında bilgi almak istiyoruz. Dedi.”  
                            Canik Başarı Üniversitesi Rektörü Sayın Yunus Bekdemir  konuşmasında “ Canik Başarı Üniversitesinin 2012-2013 Döneminde Eğitim öğretime Başladı, Eğitim fakültesi, Fen edebiyat fakültesi, iktisadi ve idari bilimler fakültesi ve Mühendislik Fakülteleri ile   eğitime devam etmektedir ve  Yüksek Lisans Eğitim Programlarımız var, Ayrıca  Mali Müşavirlere Yüksek lisans Programı  ile ilgili taleplerini değerlendireceğiz dedi.” Ayrıca Yeminli Mali Müşavirlerin, Vergi müfettişlerinin, Mali Müşavirlerin ve Bağımsız denetçi adaylarının Cani Başarı üniversitesini ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduğunu söyledi.

                        

                          
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.