Mal Bulmuş Mağribi Gibi Bu Fotoğrafa Yüklendiler

Mal Bulmuş Mağribi Gibi Bu Fotoğrafa Yüklendiler

25 Haziran 2018 tarihli “AK Parti’nin Başarısı İşte Bu Fotoğrafta” haberimize istinaden bölgemizde internet üzerinden haber yapan bir haber sitesi, haberciliğimizi sorgulamakta ve yatığımız haberin ısmarlama haber olduğunu iddia etmektedir.

A+A-


BİZ NE DEMİŞTİK

 24 Haziran 2018 genel seçimlerinde AK Parti yüksek oy alarak yine 1. Parti olmuştu. Bafra55.net haber sitesi olarak bu sonucun nasıl elde edildiğine bir işaret olması için habere konu olan fotoğrafı 25 Haziran’da sitemizde paylaşmıştık. 


“Ak Parti’nin Başarısı işte bu FOTOĞRAFTA
Ak Partinin 13.’üncü seçimden galip ayrılması işte bu fotoğrafta gizli.
Cumhurbaşkanı ve 27. Milletvekilliği genel seçimleri sonucunda yeni bir zaferle ayrılan Ak Parti başarısının sırrının ne olduğu Objektiflerimize takılan fotoğrafta çıktı. 
"BAŞARI HİKÂYESİNİ ANLATAN FOTOĞRAF"
24 Haziran seçim çalışmalarının Ramazan ayına denk gelmesine rağmen gece, gündüz demeden kapı, kapı dolaşan Ak Parti mensupları yılmadan, bıkmadan bir oydan ne olacak ?, diye düşünmeden çalışarak Partilerinin kazandığı 13. Zaferi gururla kutlamayı hak ettiler. 
Ak Parti Bafra Gençlik Kolları Başkanı Murat Arslan’ın 24 Haziran günü seçim sandığına gitmekte zorluk çeken yaşlı bir teyzeyi sırtına alarak oy kullanmaya getiren fotoğrafı başarı hikâyesini net şekilde gözler önüne serdi. “


Söz konusu fotoğrafı Bafra Ak Parti Gençlik kolları başkanı Murat Arslan’ın sosyal medya hesabından alarak haberleştirmiştik. Bu süreçte Gençlik Kolları Başkanı Arslan’ın bu haberi yaptığımızdan haberi olmamış yani kastedildiği gibi ısmarlama haber söz konusu olmamıştır. Asıl ısmarlama haber üzerinden 1 yıl geçen haberin yeniden gündeme getirilmesidir.

 Bizim bu haberi yapmaktaki amacımız seçim başarısının nasıl arttırıldığına yönelik çalışmaları okurlarımıza aktarmak diğer siyasi partilerin de bu başarıdan kendilerine bir ders çıkarmasını sağlamaktı.
Murat Arslan’ın sırtında taşıdığı kadının kimliğinin bize göre hiçbir önemi yok. Zaten böyle bir araştırma içine de girmemiştik. Burada önemli olan başarıya olan azimdir, inançtır. Velev ki Murat Arslan’ın sırtında taşıdığı kadın anneannesi olsun, ne değişir? “Bir oy, bir oydur.” düsturuyla hareket eden ve 1 oy için yaşlı bir kadını sırtında taşımaya azmetmiş bir genç siyasetçinin bu davranışı aynı kulvarda siyaset yapan iç ve dış rakipleri için örnek alınası bir davranış değil midir?
Kaç siyasetçi annesi dahi olsa bir insanı sırtına alıp oy kullanmaya götürmüştür?
Bizim bu haberimiz üzerinden bir yılı aşkın süre geçmiş olmasına rağmen “mal bulmuş mağribi gibi” sevinen dostumuza tavsiyemizdir: Herkes işini daha iyi yapmak için çalışsın.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum