Mahalleli sorunlarını MHP Bafra İlçe Teşkilatı'na anlattı

Mahalleli sorunlarını MHP Bafra İlçe Teşkilatı'na anlattı

MHP Bafra İlçe Teşkilatı Başkan Barbaros Turna ve Yönetim Kurulu Üyeleri mahalleleri gezerek halkın sorunlarını dinledi.

A+A-

MHP Bafra İlçe Teşkilatı Başkan Barbaros Turna Yönetim Kurulu Üyeleri, Paşaşeyh, Kanlıgüney,  Komşupınar ve Bengü mahallelerini giderek halkın sorunlarını dinledi. Vatandaşların tarımdan hayvancılığa, sağlıktan eğitime, altyapı ve ulaşım alanlarında sorun, düşünce ve görüşleri üzerine sohbetler gerçekleştirildi. Dile getirilen her sorun, yetkili mercilere iletilmek üzere not edildi. 

"BİZLER DE BU DAVANIN NEFERİ OLMAYA HAZIRIZ

"

MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, yaptığı açıklamada " Ziyaretlerimizde bizleri yalnız bırakmayan; Paşaşeyh Köyü muhtarımız  sayın Recai  Tacir'e, Kanlıgüney Köyü muhtarımız sayın Mahmut Demir'e, Komşupınar Köyü muhtarımız sayın Osman Kurt'a ve  Bengü Köyü muhtarımız sayın Mehmet Kaya'ya samimi ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederiz." ifadelerinde bulundu. Köy muhtarlarına MHP Samsun İl Başkanlığı tarafından gönderilen hediyelerinde takdim edildiği ziyaretler kapsamında MHP İlçe Başkanı Turna, "Ziyaretlerimizde bizlere kapılarını, sofralarını, gönüllerini açan, "siz misafir değil, ev sahibisiniz, bizler de bu davanın neferi olmaya hazırız." diyen vatandaşlarımıza ilgi ve alakalarından dolayı minnettarız. Bizler davamızı anlatmaya, halkımızı dinlemeye, devletin selâmıyla milletin kelâmını bir araya getirmeye devam edeceğiz." cümleleriyle düşüncelerini ifade etti.

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN NE GEREKİYORSA YAPILACAK!

Ziyaretler kapsamında,  Kenan Ak'ın kabrini de ziyaret eden MHP Bafra İlçe Teşkilatı şu ifadeleri kullandı: " Dava arkadaşlarımız Kemal ve Kaşif Ak'ın kardeşleri, vefat eden değerli Ülküdaşımız merhum Kenan AK'ın Çulhakoca Köyü'ndeki kabrini ziyaret etti. Allah mekânını cennet eylesin." 

MHP Bafra İlçe Teşkilatı Başkan Barbaros Turna ve Yönetim Kurulu Üyeleri, mahalle ziyaretlerinin devam edeceğini, halkın sorunlarını dinlemeye ve çözümü için ne gerekiyorsa yapacaklarını ifade etti.

1-20201015110800.jpg2-994.jpg3-827.jpg4-587.jpg5-409.jpg6-293.jpg7-207.jpg8-145.jpg9-105.jpg10-110.jpg11-077.jpg12-054.jpg13-032.jpg14-026.jpg


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum