MACERACI’DAN BAFRA PİDESİNE TAM NOT

MACERACI’DAN BAFRA PİDESİNE TAM NOT

Kutlu Doğum haftası etkinliği için Bafra’da bulunan Samanyolu TV’nin ilgiyle izlenen programı maceracının program sunucusu Murat Yeni Bafra pidesine tam not verdi

A+A-

 

Türkiye’yi karış karış gezen maceracı Delta Kolejinin davetlisi olarak Bafra’ya geldi. Akşam yemeğinde Baf pide salonunda bir araya gelen maceracı Bafra pidesi yiyerek  “pidenin dünyaca ünlü olduğunu lezzetinden” anladığını söyledi.

Maceracı,”Türkiye’yi il il ilçe ilçe dolaşıyorum. Bafra pidesinin bu kadar lezzetli olduğunu burada anladım. Kendim pideyi çok severim.  Bafra pidesinin yeri gerçekten çok farklı,  program yaptığım yerlerde Bafra pidesinden bahsedeceğim mutlaka gidin tadına bir bakın önerisini bulunacağım”dedi.

“MACARACIYA KUTLU DOĞUM GÜLÜ HEDİYE ETTİ”

Baf pide salonu işletme sahibi Âdem Şen,” Maceracıyı pide salonumuzda ağırlamaktan onur duydum. Kendileri Bafra’mıza gelerek bizleri şereflendirdiler. Kendilerine teşekkür ediyorum”dedi. Âdem Şen peygamber efendimizin simgesi olan gülü maceracıya takdim ederek kutlu doğum haftasını kutladı.

Maceracı çıkışta Bafra pidesinin nasıl bu kadar lezzetli olmasının altında yatan nedeni hakkında Baf pide ustası İsmail Ataseven’den bilgi aldı. Maceracı Ata sevene “piden çok güzel olmuş hayatımda unutamayacağım bir lezzetti” dedi. Maceracı Baf pide salonu personeli ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

(HARUN YAZICI)

p1010993.jpgp1010996.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.