Lüzumsuz Olan Kaldırımlar Daraltılacak

Lüzumsuz Olan Kaldırımlar Daraltılacak

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra55.net ve Barışfm ortak yayınında gündeme dair açıklamalara cevap verirken Bafra için önemli açıklamalarda bulunarak lüzumsuz kaldırımlar daraltılacak dedi.

A+A-

Çin'in Wuhan kentinde yayılan Koronavirüs pandemi sürecinde Ramazan'da toplu yemekler ve teravih namazları yasaklanırken Barış Medya Grup halkın bu ayda manevi olarak başlattığı 2020'de Ramazan programı büyük beğeni toplamış ve herkes tarafından takip edilmişti. Ramazan'ın son günlerinde Murat Topal'ın sunduğu 2020'de Ramazan programına konuk olan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, gündeme dair önemli açıklamalarda bulunarak Bafra'da lüzumsuz kaldırımların kaldırılacağını açıkladı.

Kılıç şunları söyledi, Ben kaldırımların çok geniş olmasını doğru bulmuyorum, yeni yapacağımız yerlerde bunun mutlaka bir orta yolunu bulmamız lazım. Kaldırımları geniş tutacağız diye yolları da tabi daraltmamak lazım, sonuçta trafiğin de bir akışı olması lazım. Bunu şuan yeni yaptığımız yerlerde dikkat ediyoruz. Kaldırım yaparken, o kaldırımı yaptığımız da araçlarında mutlaka bir araç park ederken bir aracında muhakkak onun yanında geçmesi lazım. Bunu baz alarak şuan bu kaldırımları yapmaya çalışıyoruz. 

Haber: Emre Şahinol

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum