Liseli Aşıklar Birbirlerine kavuştular

Liseli Aşıklar Birbirlerine kavuştular

İş İnsanı Ramazan Güngör'ün biricik kızı, İş İnsanı Mustafa Sak'ın kıymetli evladı yapılan muhteşem merasimle evliliğe giden ilk adımı attılar.

A+A-

Esma ve Ramazan Güngör'ün biricik kızları Gamzenur ile, Mustafa ve Dilek Sak'ın kıymetli evlatları Ayışığı Düğün salonunda evliliğe giden ilk adımlarını atarak birbirlerine söz verdiler.

Gamzenur ve Kadirhan çifti gelen misafirlere hoş geldiniz dedikten sonra ilk danslarını birbirlerinin gözlerine bakarak ettiller. Daha sonra birlikte okudukları okulda dönemin müdürü olan şimdilerde ise 19 Mayıs Milli Eğitim Müdürü olan Ömer Demirkol çiftlerin nişan yüzüklerini taktı. daha sonra çift gelen tebrikleri kabul etti. 

Adeta düğün havasında geçen nişan merasimi gelen misafirlerle birlikte neşeli dakikalar yaşanmasına neden oldu. 

Barış Medya Grup ailesi olarak genç çiftlere çıktıkları bu yolda mutluluklar dileriz.

HABER : Emre Şahinol

liseli-asiklar-birbirlerine-kavustular.JPGliseli-asiklar-birbirlerine-kavustular-001.JPGliseli-asiklar-birbirlerine-kavustular-002.JPGliseli-asiklar-birbirlerine-kavustular-003.JPGliseli-asiklar-birbirlerine-kavustular-004.JPGliseli-asiklar-birbirlerine-kavustular-005.JPGliseli-asiklar-birbirlerine-kavustular-006.JPGliseli-asiklar-birbirlerine-kavustular-007.JPG
liseli-asiklar-birbirlerine-kavustular-010.JPGliseli-asiklar-birbirlerine-kavustular-011.JPGliseli-asiklar-birbirlerine-kavustular-012.JPGliseli-asiklar-birbirlerine-kavustular-013.JPGliseli-asiklar-birbirlerine-kavustular-014.JPGliseli-asiklar-birbirlerine-kavustular-015.JPG

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.