Lise Öğrencisi Sibel Şahin Dualarla Ve Gözyaşlarıyla Defnedildi

Lise Öğrencisi Sibel Şahin Dualarla Ve Gözyaşlarıyla Defnedildi

Yakakent’te Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Lise Öğrencisi Sibel Şahin Dualarla Ve Gözyaşlarıyla Defnedildi.

A+A-

Yakakent’te Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Lise Öğrencisi Sibel Şahin Dualarla Ve Gözyaşlarıyla Defnedildi.


Yakakent’te dün meydana gelen trafik kazasında Yakakent ilçesinde lise öğrencilerini taşıyan servis aracı dün kaza yapmış, Kazada Yakakent Çok Programlı Anadolu Lisesi 10/A sınıfında okuyan ve dünkü kazada vefat eden Sibel Şahin için cenaze merasimi düzenlendi.
Sibel Şahin için ilk önce evinin önünde helallik alındı. Helalliğin ardından Merhume Sibel Şahin’in cenazesi camiye getirildi. Burada kılınan öğle ve cenaze namazının ardından alınan helallikten sonra aile kabristanlığına defnedildi. Cenaze namazını Yakakent İlçe Müftüsü Muhammet Salman kıldırdı.

Cenazeye Samsun Valisi Doç.Dr. Zülkif Dağlı, Samsun Büyükşehir Başkan Vekili Nihat Soğuk, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, Yakakent Belediye başkanı Hüseyin Kıyma, Milli Eğitim Camiası, Okul Müdürleri, Yakakent Çok Programlı Anadolu Lisesi idarecileri, öğretmenleri, öğrencileri sivil toplum örgütü temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

lise-ogrencisi-sibel-sahin-dualarla-ve-gozyaslariyla-defnedildi-010.jpeglise-ogrencisi-sibel-sahin-dualarla-ve-gozyaslariyla-defnedildi-011.jpeglise-ogrencisi-sibel-sahin-dualarla-ve-gozyaslariyla-defnedildi-012.jpeglise-ogrencisi-sibel-sahin-dualarla-ve-gozyaslariyla-defnedildi-013.jpeglise-ogrencisi-sibel-sahin-dualarla-ve-gozyaslariyla-defnedildi-014.jpeglise-ogrencisi-sibel-sahin-dualarla-ve-gozyaslariyla-defnedildi-015.jpeglise-ogrencisi-sibel-sahin-dualarla-ve-gozyaslariyla-defnedildi-016.jpeglise-ogrencisi-sibel-sahin-dualarla-ve-gozyaslariyla-defnedildi-017.jpeglise-ogrencisi-sibel-sahin-dualarla-ve-gozyaslariyla-defnedildi-018.jpeglise-ogrencisi-sibel-sahin-dualarla-ve-gozyaslariyla-defnedildi-019.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum