Lise öğrencileri, akranları için topladı

Lise öğrencileri, akranları için topladı

Bahçeşehir Koleji Atakum Kampüsü öğrencileri, kendi aralarında topladıkları 300 parça kıyafet ve ayakkabıyı Atakum Belediyesi Hayır Çarşısı Mağazasına teslim etti. Başkan İshak Taşçı, “Gençlerimizin bu duyarlılığı herkese örnek olmalı” dedi.

A+A-
Bahçeşehir Koleji Atakum Kampüsü lise öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında topladıkları 300 parça kıyafet ve ayakkabı yardımını Atakum Belediyesi Hayır Çarşısına getirerek teslim etti. Öğrencilerin getirdiği yardım kolilerini Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı bizzat teslim aldı.
 
Lise öğrencilerinin yapmış olduğu yardım karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum Belediyesi Hayır Çarşısı projemiz ilk günden itibaren bir kartopu gibi büyüyerek ilçemiz sınırlarını aşan bir yardım hareketine dönüştü. Bunda en büyük etken de Atakumlu hemşerilerimizin bu projeyi sahiplenerek destekleriyle hayır çarşısı mağazalarımızı yaşatması oldu. Bugün gençlerimizin bize teslim ettiği bu 300 parça kıyafet ve ayakkabı, yarın yardıma ihtiyacı olan yaşıtlarına teslim edilecek. Gençlerimizin bu duyarlılığı herkese örnek olmalı. Destekleri için öğrencilerimize, veli ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
 
Atakum Belediyesinin hayata geçirdiği Hayır Çarşısı projesinin çok önemli bulduklarını ifade eden Bahçeşehir Koleji Tarih Öğretmeni Murat Külünk, “Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı öncülüğünde hayata geçirilen Hayır Çarşısı projesi, sosyal sorumluluk anlamında örnek bir proje. Bu yardım hareketine öğrencilerimizle birlikte destek olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Velilerimizin de destek verdiği bu sosyal sorumluluk projesiyle öğrencilerimiz, yardıma muhtaç olan yaşıtlarına kardeş eli uzatmış oldular” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.