Lise Arkadaşları 30 Yıl Sonra Buluştu

Lise Arkadaşları 30 Yıl Sonra Buluştu

Bafra Lisesi'nin 6 MAT C Sınıfından 1989 yılında mezun olan lise arkadaşları 30 yıl sonra tekrar bir araya geldiler.

A+A-

Aralarında Avukat Kemal Şenocak, İş Kadını Şebnem Şenol Şahinol ve İş Adamı Barış Barışçıl, Dr. Ufuk Sandıkçı, Dr. Özcan Aydoğdu, Av. Sıla Cılız İnanç, Dr. Murat Güler, Dr. Ebru Gümrükçü Altan, Öğretmen Leziz Özel, Bankacı Seniha Şenel, Postalcıoğlu Öğretmen Hilal Özkolay, İş adamı Hasan Yavuz Saka, İş kadını Özlem Önder, İşadamı Hakan Karagöz, İş Adamı Bülent Perçin,  Turizmci Uğur Kıdıl, Av. Kemal Şahin, Dr. İlker Eroğlu'nun da aralarında yer aldığı buluşmada renkli dakikalar yaşandı. Avukat Kemal Şenocak, 1989 yılında liseyi bitirip hayata atılmıştık. 30 yıl sonra kurban  bayramı dolayısıyla bir araya geldik. Anılarımızı paylaşıyoruz. Çok mutluyuz. Bundan böyle ayda bir gelmeyi planlıyoruz" dedi.lise-arkadaslari-30-yil-sonra-bulustu.jpg


Buluşmaya çok sevdikleri tarih öğretmenleri Burhan Güven'in de çağıran arkadaşlar o yıl ders gördükleri sınıfta oturarak tekrar anılarını paylaştılar. Okuduğu ve yazdığı şiirlerle de sık sık Bafra gündemine gelen Burhan Güven sınıfta öğrencilerine şiirlerini okuyarak o günkü temsili tarih dersi gördüler.

lise-arkadaslari-30-yil-sonra-bulustu-001.jpg

 

Bafra'nın önde gelen iş kadınlarından Şebnem Şenol Şahinol ise,"30 yıl sonra bir araya gelmek bizleri çok mutlu etti. eskilerden konuştuk, o dönem yaptığımız haylazlıklardan bahsettik, tarih öğretmenimiz Burhan Güven'i de aramıza alarak eskileri yaad ederek hoş bir sohbet gerçekleştirdik. İnşallah bundan sonra sık sık bir araya geleceğiz" dedi.

lise-arkadaslari-30-yil-sonra-bulustu-002.jpglise-arkadaslari-30-yil-sonra-bulustu-003.jpg

Bafra Şehir Kulübünde yenen yemeklerinden ardından arkadaşlar bir daha buluşmak üzere ayrıldı.

Haber: Emre Şahinol
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.