LİDERLİK VE OLUMLU DÜŞÜNCE SEMİNERİ

LİDERLİK VE OLUMLU DÜŞÜNCE SEMİNERİ

Samsun İl Milli Eğitim Denetmenler Başkanı Nihat Çelikezen tarafından okul müdür ve müdür yardımcılarına “Transformasyonel Liderlik ve Olumlu Düşümce” semineri verildi.

A+A-

“Transformasyonel Liderlik ve Olumlu Düşümce” semineri verildi. 
Belediye Kültür Merkezi’nde okul müdürleri ve yardımcılarına yönelik verilen seminere İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tahsin Nas, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Denetleme Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ökten ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uzunlar katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uzunlar, “Bugün burada konuşmalardan istifade ederiz, hızımıza hız katarız. Üzerimizdeki varsa kara bulutları başarısızlıkla ilgili olmaz, olamaz düşünceleri beynimizden siler atarız” dedi. 
İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tahsin Nas, “Olaylardaki pozitif anlamdaki düşünceleriniz, yapacağınız çalışmalarda hem sizi hem çevrenizdekileri etkiler. Etkilemiş olduğunuz bütün alanlardaki arkadaşlarınızı gerçekten pozitif yönden etkileyeceğinden dolayı yaptığınız her hamlenin olumlu bir dönüşü olacak” dedi.
10 yıldır Samsun’da çalıştığını ve Bafra’yı ve Bafralıları çok sevdiğini söyleyen İl Milli Eğitim Denetimler Başkanı Nihat Çelikezen ise şunları söyledi: “Coşku ve heyecan işin motoru. Bugün hayat başarısı üzerine konuşacağız. İnsanız, daha iyi nasıl yönetici olabiliriz, daha iyi nasıl bir aileyi yönetebiliriz, daha iyi nasıl adam olabiliriz? Herkes insan ama adam olabilmek gerçekten ayrı bir sanat. Periyotlar halinde 2019 Eğitim Vizyonu kapsamında buluşalım.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.