Levent Doğruer'den 10 Kasım mesajı

Levent Doğruer'den 10 Kasım mesajı

Dörtyol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Levent Doğruer, Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 82'nci yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

A+A-

Doğruer mesajında; "Türk milletinin makûs talihini yenen, bu necip millete bir cumhuriyet armağan eden, Türk’ü ve Türklüğü hak ettiği noktaya getirebilmek için bu yola bütün hayatını koyan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sonsuzluğa uğurlandığı günü idrak etmenin hüznünü yaşıyoruz.
10 Kasım; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal ettiği, Türk milletinin hafızasına bir matem günü olarak kazıdığı günün adıdır. 
10 Kasım; asırlar boyunca geri çekilen, adı sanı yok edilmek istenen bir milleti şaha kaldıran ulu önderin ebedi istirahatgâhına uğurlandığı yasın adıdır. 
O’nun fikirlerini anlamak, emanetlerine sahip çıkmak, kurtardığı vatanı sonsuza dek yaşatmanın gayesi ve gayreti içerisinde olmak Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e minnetimizin bir nişanesi olmalıdır. 
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk milletine ve Türk gençliğine emanet bıraktığı Türkiye Cumhuriyetini muhafaza ve müdafaa etmeli, O’nun açtığı yolda gösterdiği hedefe durmadan yürüme iradesi ve kararlılığını her zamankinden daha fazla göstermeliyiz. 
Bu vesileyle; ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapan, muhtaç olduğu kudreti damarlarındaki asil kandan alan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete uğurlanışının 82'nci yılında rahmet, minnet, şükran ve dua ile anıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.