Ladik'te Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Ladik'te Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Ladik’te alt yapı çalışmalarının tamamlanıp üst yapı çalışmalarına geçilen bölgelerde hummalı bir şekilde çalışmalar sürüyor.

A+A-

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin asfalt yol yapımı çalışmalarına hız vermesi ile birlikte, şehrin genelinde hizmetlerde aksama meydana gelmemesi ve şehir genelinde birçok yerde bulunan çalışmaların sağlıklı ve doğru bir şekilde ilerlemesi için sıkı denetim yapan Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, sıcak asfalt yol yapımı çalışmalarını yerinde inceliyor.

Mahallelerde eş zamanlı olarak başlatılan asfalt yol yapımı çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini İfade eden Belediye Başkanı Selim Özbalcı; “Birçok yerde çalışmaların sonuna geldik. Altyapısı tamamlanan yolların yapımını bitirmek üzereyiz. Yaklaşan kış mevsimi nedeniyle birçok yeri kar yağmadan önce yetiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Ladik Belediyesi şehrin pek çok noktasında çalışmalara devam ediyor. Ladik genelinde ihtiyaç olan mahallelerde sıcak asfalt atımı ve asfalt yama tüm hızıyla devam ediyor. Belediye ekiplerimiz ayrıca, yol bakım ve onarım hizmetleri çerçevesinde belediyemizin yetki alanı içerisinde bulunan yolların bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştirmektedir. Maliyeti Ladik Belediyesi tarafından karşılanan Şehreküstü Mahallesi’nde Yaşam Evleri’nin bulunduğu rampa yola sıcak asfalt döktük. Hedefimiz altyapı ve üstyapı sorunu olmayan, modern, çağdaş bir Ladik” dedi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.