LADİK’TE MAHALLELER KİLİTLİ PARKE TAŞIYLA GÜZELLEŞİYOR

LADİK’TE MAHALLELER KİLİTLİ PARKE TAŞIYLA GÜZELLEŞİYOR

Yaz mevsiminin gelmesiyle hizmet atağı başlatan Ladik Belediyesi, çalışmaların bütün yaz boyu hızla devam edeceğini bildirdi.

A+A-

Ladik’te kilit parke taşı yol yapım çalışmaları sürerken, daha önce kaplanmış sokakların da bozulan ve deforme olan kısımları tamir edilerek düzgün bir hale getiriliyor.

Ladik’in modern bir görünüme kavuştuğunu belirten Belediye Başkanı Selim Özbalcı,“Belediyemiz ilçe genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ladik modern bir görünüme kavuşuyor. Dokunmadık mahalle ve sokak bırakmayacağız. İlk günkü aşkla hizmetlerimize devam ediyoruz. İlçemizin doğal güzelliğini bozmadan Ladik’in tüm merkez mahallelerini taş yollarla kaplıyoruz. Alt yapı ve üst yapı çalışmalarımızı tamamlanmasıyla yerleşim yerlerimiz hem değer kazandı hem de estetik bir görünüme kavuştu. Ekiplerimiz şu anda Bahşi Mahallesi Anadolu Caddesi ve tüm sokaklarında kilitli parke taşı döşeme çalışması gerçekleştiriliyor. Ayrıca daha önce kaplanmış sokakların da bozulan kısımları onarılarak, kullanılabilir duruma getiriliyor. Hiç bir mahallemiz hizmetten geri kalmayacak, daha önce toz ve çamur içinde olan yollar parke taş kaplaması yapılarak pırıl pırıl bir hale getiriliyor. Halkımızın huzur ve mutluluğu için gayret gösterip, Ladik’i hep daha ileriye taşıyacağız." dedi

ladik’te-mahalleler-kilitli-parke-tasiyla-guzellesiyor-3.jpgladik’te-mahalleler-kilitli-parke-tasiyla-guzellesiyor.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.