LADİK’TE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

LADİK’TE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96. yıl dönümü kutlamaları, Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulünün ardından kapalı spor salonunda çeşitli etkinliklerle coşku içerisinde gerçekleşti.

A+A-

Cumhuriyet Bayramı kutlama programı, saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. İlçe Kaymakamımız Sedat Sezik ve Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel törene katılanların ve halkın bayramını kutladılar. Program, Kaymakam Sedat Sezik’in konuşması ile başlayıp, 100. Yıl Ortaokulu öğrencilerinin folklor gösterileri, Akdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin günün anlam ve önemine yönelik şiirler okuması, 75. Yıl Anaokulu öğrencilerinin müzikli gösterisi ve Akpınar Fen Lisesi öğrencilerinin jimnastik gösterisi ile devam etti. Kutlamalar; Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon dallarında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından resmigeçit töreni ile sona erdi.

İbrahim Karabacak Kapalı Spor Salonu’nda yapılan kutlama programına; Ladik Kaymakamı Sedat Sezik, Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, İlçe Jandarma Komutanı J. Tğm. Mustafa Akar, İlçe Emniyet Müdürü İlhan Güler, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, kurum amirleri, vatandaşlar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Cumhuriyetimizin doğum gününü ilçemizde büyük bir mutluluk ve onurla kutladık. 96 yıldır aynı aşkla, aynı tutkuyla, aynı heyecan ve inançla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun

29-ekim-bayrami-2019-6.JPG29-ekim-bayrami-2019-8.JPG29-ekim-bayrami-2019-10.JPG29-ekim-bayrami-2019-18.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.