LADİK'TE AŞ EVİ VE MAHALLE KONAĞI TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDI

LADİK'TE AŞ EVİ VE MAHALLE KONAĞI TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDI

Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, Çakırgümüş Mahallesi’ne yapılacak olan aşevi ve mahalle konağının temel atma törenleri gerçekleştirildi.

A+A-

Çakırgümüş Köyü Derneği tarafından yaptırılan aşevi ve mahalle konağı temel atma töreninde konuşan Başkan Özel, "Gurbetten gelen hemşerilerim! Evinize hoş geldiniz. Sizlerin doğduğunuz, büyüdüğünüz yerlere sahip çıktığını gördükçe, bizlerde ilçemize hizmet verebilmek için daha da fazla gayret göstermemiz gerektiğini anlıyoruz. Yurtiçi ve yurtdışından gelerek Çakırgümüş mahallemizdeki bu mutlu güne eşlik eden ve destek veren tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Aşevimiz ve konağımız mahallemize hayırlı olsun" diye konuştu.

Temel atma töreninde vatandaşlardan yoğun ilgi gören Başkan Özel, mahalle sakinleriyle ve gurbetteki hemşerileriyle hasret gidererek, kendileriyle bol bol sohbet etti.

ladik-te-asevi-ve-mahalle-konagi-temel-atma-torenine-katildi-1.jpgladik-te-asevi-ve-mahalle-konagi-temel-atma-torenine-katildi-2.jpgladik-te-asevi-ve-mahalle-konagi-temel-atma-torenine-katildi-3.jpgladik-te-asevi-ve-mahalle-konagi-temel-atma-torenine-katildi-4.jpgladik-te-asevi-ve-mahalle-konagi-temel-atma-torenine-katildi-5.jpgladik-te-asevi-ve-mahalle-konagi-temel-atma-torenine-katildi-6.jpgladik-te-asevi-ve-mahalle-konagi-temel-atma-torenine-katildi-8.jpg

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.