Ladikspor sezonu açtı

Ladikspor sezonu açtı

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Samsun temsilcisi Ladik Belediyespor, 2016-2017 futbol sezonunu, kulüp tesislerinde düzenlenen törenle açtı.

A+A-

 

Samsun'un ve Bölgesel Amatör Ligin başarılı takımlarından Ladik Belediyespor'un yeni sezon açılışına Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Kulüp Başkanı Ali Sukas, Ak Parti Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Heyet ile Ladik Belediyespor'a gönül verenler katıldı. Açılışta sezonun kazasız, belasız geçmesi için kurban kesildi.

Yeni sezonda kadrosuna takviyeler yapan turuncu-beyazlar, 2016-2017 Futbol Sezonunun ilk çalışmasını Teknik Direktör Ercümend Çoşkundere yönetiminde yaptığı antrenman ile başlattı.

Yeni sezonun Ladik Belediyespor’a ve diğer tüm takımlara hayırlı olmasını dileyen Kulüp Başkanı Ali Sukas, bu sezon için iyi bir kadro kurduklarını ve hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Sezonun ilk antrenmanı öncesinde açıklamalarda bulunan Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, “Bugün sezon açılışımızı dualarla ve kurban keserek yaptık. Sezon açılışımız yaptık ve takımımız ilk antrenmanına çıktı. Hedefleri olan bir takıma, oyuncu kadrosuna ve yönetim kuruluna sahibiz. Bu kaliteli ekibe bağlı olarak ta tek hedefimiz şampiyonluk. İnşallah 3.lige yükseleceğiz.” dedi.

ladikspor-sezonu-acti.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.