Ladik'de sarkıklar temizleniyor

Ladik'de sarkıklar temizleniyor

Ladik’te Sokaklar Buz Sarkıtları Ve Kar Kütlelerinden Temizleniyor

A+A-

Ladik’te yoğun kar yağışı ve soğuk sonucu binalarda oluşan buz sarkıtları ile kar kütleleri karla mücadele ekipleri tarafından kontrollü bir şekilde temizleniyor.

Ladik Belediyesi karla mücadele ekipleri, yayaların ve sürücülerin yoğun olarak kullandığı cadde ve sokaklarda oluşan buz sarkıtlarını temizliyor. Yayalar ve sürücüler için hayati risk taşıyan sarkıtlar ve kar kütleleri temizlenirken yollar yayaların ve sürücülerin geçişlerine kapatılıyor.

İlçede karla mücadele çalışmalarının aralıksız devam ettiğini ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı cadde ve sokaklarda buz sarkıtlarının, kar kütlelerinin temizlendiğini ifade eden Belediye Başkanı Selim Özbalcı, “ Türkiye son yılların en ağır kışını geçiriyor. Ama biz Ladik ve Belediye olarak bu duruma alışığız. Ekiplerimiz karla mücadelede vatandaşlarımızın mağdur olmaması için 7/24 görevleri başında, üzerlerine düşenleri yerine getiriyor. Belediyemiz kar küreme ve yol açma çalışmaları kapsamında otobüs duraklarını, kaldırımları, binalardaki sarkıtları ve kar kütlelerini temizleyerek, şehri kar ve buzdan arındırıyor. Ekiplerimiz, zorlu kış şartlarında aç kalan sokak hayvanlarını da besleyerek; sadece bizler için değil, diğer canlılar için de seferber oluyor.” dedi.

ladikde-sarkiklar-temizleniyor.JPGladikde-sarkiklar-temizleniyor-001.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.