Ladik'de "Sağlıklı Yaşam İçin Bisikletini Al Gel"Etkinliği

Ladik'de "Sağlıklı Yaşam İçin Bisikletini Al Gel"Etkinliği

Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, Ladik Gençlik Merkezi’nin “Sağlıklı Bir Yaşam Sürmek İçin Bisikletini Al Gel” sloganıyla başlattığı bisiklet sürüşü etkinliğine katıldı.

A+A-

Sağlıklı bir yaşama dikkat çekmek için düzenlenen etkinlikte Başkan Özel, sağlıklı yaşama sonuna kadar destek verdiğini belirterek, “Sevdiklerimizle birlikte sağlıklı ve kaliteli yaşayabilmemiz adına bağımlılıklardan uzak durmamız gerekir. Bağımlılığı önlemenin en önemli tedbirlerinden biride spor ve hareketli yaşamdır. Bu konuda gençlerimizin bilinçlendirilmesi, böyle etkinliklerle bir araya gelmeleri çok çok önemli. Bu güzel ve anlamlı etkinlikte emeği geçen Gençlik Merkezi Müdürümüz Sayın Ahmet Ersoy başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Herkesi spor yapmaya, yürüyüşe, bisiklete binmeye davet ediyoruz…” dedi.

Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, bisiklet turuna katılanlarla sohbet edip, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. Akabinde sağlıklı bir yaşam biçiminin benimsenmesi ve farkındalık oluşturmaya çalışılan etkinlikte toplu bisiklet sürüşüne geçildi.

“Sağlıklı Bir Yaşam Sürmek İçin Bisikletini Al Gel” etkinliği için bir araya gelen İlçe Kaymakamı Harun Arslanargun, İlçe Emniyet Müdürü İlhan Güler, AK Parti Ladik İlçe Başkanı Recep Dirican, Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Ersoy, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Fahri Kaygusuz, Meclis Üyesi Kadir Akman, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler pedal çevirdi.

ladikte-saglikli-yasam-icin-pedal-cevir-1.jpgladikte-saglikli-yasam-icin-pedal-cevir-6.jpgladikte-saglikli-yasam-icin-pedal-cevir-22.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.