Ladik'de Polis Haftası Kutlandı

Ladik'de Polis Haftası Kutlandı

Başkan Özbalcı 10 Nisan Polis Haftası Çelenk Sunma Törenine Katıldı

A+A-
Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, emniyet teşkilatının kuruluşunun 172. yıl dönümü ve polis haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen çelenk sunma töreni ve müteakiben İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen tebriklerin kabulü programlarına katıldı.
 
Saat 10.00’da Hükümet Konağı önünde yapılan çelenk sunma törenine İlçe Kaymakamı Engin Tok, Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Cumhuriyet Savcısı Fatih Gökçe, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Taner Özkan, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, şehit yakınları, teşkilat mensupları ve vatandaşlar katıldı.
 
Törende, Cumhuriyet Savcısı Fatih Gökçe’nin ve İlçe Emniyet Müdürü Vekili Taner Özkan’ın çelenk sunmalarının ardından saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşımız okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Emniyet Müdürü Vekili Taner Özkan yaptı.
 
Çelenk suma töreninin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü makamında tebriklerin kabulü gerçekleşti ve ikramda bulunuldu. Program sonunda Belediye Başkanı Selim Özbalcı yaptığı açıklamada, “Türk Polis Teşkilatı’nın 172. kuruluş yıl dönümünde, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yâd ediyor, halkımızın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan ve yurdumuzun her köşesinde özellikle de şehrimizde görev yapan tüm polislerimizin polis haftasını kutluyor, saygı ve sevgilerimizi sunuyorum.” dedi.
38496.JPGdsc_0033.jpgdsc_0053-001.jpgdsc_0063-002.jpg
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.