Ladik'de Mevlid-i Nebi etkinlikleri

Ladik'de Mevlid-i Nebi etkinlikleri

Ladik Haber: Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, Hz. Peygamberimizin doğumu olan Mevlid-i Nebi etkinlikleri kapsamında Şehit Uğur Göksu Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen

A+A-

‘(Hz. Muhammed) Onun ailesinde istişare hakimdi. Ya senin? " konulu etkinliğe katıldı.

Toplumun temelinin aile olduğunu ifade eden Başkan Özel, “Aile, toplumun en önemli ve esaslı alt yapısını oluşturan ve bireylerin toplumda yer edinebilmesi ve topluma kazandırılabilmesi açısından gerekli olan manevi ve maddî ihtiyaçlarını karşılayan bir kurum olarak da tarihin her döneminde önemini korumuştur. Sevgili Peygamberimiz de aileye büyük önem vermiştir. O, tüm canlılara güzel bakmış ve güzeli görmüştür. Aile de bu böyle olmuştur. Aile fertlerine daima sevgiyle, saygıyla, merhametle, adaletle, iyilikle ve nezaketle davranmıştır. Herkese değer vermiş ve herkesin fikrine danışmıştır. Bugün de değerli öğrencilerimiz bizlere İslam’ın istişareye ve aileye verdiği önemi canlandırarak gösterdiler. Emeği geçen herkesi tebrik ederim.” dedi.

Akpınar Fen Lisesi Şehit Mustafa Yahya Mertcan Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen programda; Ladik Kaymakamı Sedat Sezik, Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, İlçe Jandarma Komutanı J. Tğm. Mustafa Akar, İlçe Emniyet Müdürü İlhan Güler, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları yetkilileri, öğretmenler ve öğrenciler yer aldı.

Hz. Peygamberimizin doğumu olan Mevlid-i Nebi etkinlikleri kapsamında Şehit Uğur Göksu Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen ‘(Hz. Muhammed) Onun ailesinde istişare hakimdi. Ya senin? " konulu etkinliğe katılım sağladık. Emeği geçen herkesi tebrik ederim.

mevlid-i-nebi-haftasi-programi-13-12-19-4.JPGmevlid-i-nebi-haftasi-programi-13-12-19-5.JPGmevlid-i-nebi-haftasi-programi-13-12-19-6.JPGmevlid-i-nebi-haftasi-programi-13-12-19-7.JPGmevlid-i-nebi-haftasi-programi-13-12-19-8.JPGmevlid-i-nebi-haftasi-programi-13-12-19-10.JPG

Ladik Haber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.