Ladik'de Kırcalı'ya Tam Destek

Ladik'de Kırcalı'ya Tam Destek

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ve Ak Parti Ladik İlçe Teşkilatı ile birlikte şehir merkezini ve mahalleleri gezerek vatandaştan dest

A+A-

İlçeyi arşınlayarak Ladikliler ile hasbihal olan Milletvekili Kırcalı, seçim çalışmaları kapsamında Belediye Başkanı Selim Özbalcı ile Cuma namazı sonrası esnafları gezip, vatandaşlarla görüştüler. İlçe halkının yoğun ilgisiyle karşılaşan Kırcalı ve Özbalcı, 24 Haziran seçimlerinin önemini vatandaşlarla paylaştılar.

24 Haziran’ın güçlü ve büyük Türkiye yolunda önemli bir dönüm noktası olduğuna değinen Başkan Özbalcı, "Cumhurbaşkanımıza her zaman en büyük desteği veren ilçemiz, 24 Haziran’da da mesajını net şekilde verecektir. 24 Haziran, devletimizin ve milletimizin tarihinde çok büyük bir dönüm noktası olacaktır. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde her alanda gelişme ve ilerleme gösteren ülkemiz, 24 Haziran’dan sonra çok daha güçlü bir şekilde yoluna devam edecektir.24 Haziran’daki seçimlerde hem ilçemiz hem de milletimiz gereğini yerine getirecektir.” diye konuştu.

İlçedeki destek turları şehir merkezinden başlayıp; Alayurt, Başlamış, Çadırkaya, Teberoğlu ve Ayvalı Mahallelerine yapılan ziyaretler ile devam etti. İftarı Ayvalı Mahallesi’nde gerçekleştiren Milletvekili Kırcalı ve beraberindekiler burada Ladik Belediyesi’nin de katkılarıyla yapılan yemekhane açılışını gerçekleştirdiler. İftar programının ardından Ambarköy’de teravih namazını kılan heyet, yapılan çalışmaları değerlendirmek için şehir merkezine gelerek ilçe meydanındaki bir kıraathanede halkla sohbet gerçekleştirdiler.

ladikde-kircaliya-tam-destek-3.jpgladikde-kircaliya-tam-destek-2.jpgladikde-kircaliya-tam-destek-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.