Ladik'de Kar İle Mücadele Gece Gündüz Devam Ediyor

Ladik'de Kar İle Mücadele Gece Gündüz Devam Ediyor

Ladik Belediyesi, Cumartesi günü gece boyunca etkili olan kar yağışından vatandaşlarımızın daha rahat ve kolay bir ulaşım imkanına sahip olmaları için başlattığı karla mücadele çalışmalarını gece boyunca sürdürdü.

A+A-

Ekipler, iki gündür ilçemizde etkisini sürdüren kar ile mücadele çalışmaları kapsamında şehrimizin dört bir köşesinde faaliyet göstermeye devam ediyor.

Vatandaşların olumsuz hava koşullarında mağdur olmaması için belediye ekiplerinin 7/24 çalışmalarına devam etmesi talimatını veren Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, ”İlçe genelinde etkili olan kar yağışı ile beraber ekiplerimiz, vatandaşlarımızın olumsuzluk yaşamaması için gece boyunca çalışmalarını gerçekleştiriyor. İlçemizdeki yollarda kar küreme ve tuzlama çalışmalarını yapıyoruz. Başta trafiğin yoğun olduğu ana arterlerde, kamu binaları, hastane ve okulların çevrelerinde, halka açık pazar yerlerinde, cami girişleri ve vatandaşların yaya olarak kullandığı avlularında, tüm cadde ve sokaklarda çalışmalara devam ediyoruz. Kar yağışı süresince ekiplerimiz 24 saat mesai yaparak halkımızın hizmetindeler. Kar kalınlığının şehrin yüksek kesimlerinde 60 santimetreyi geçtiği, ilçe merkezinde ise 40 santimetreye ulaştığı Ladik’te, zor şartlar altında çalışmalarından dolayı tüm mesai arkadaşlarımı kutluyor, kolaylıklar diliyorum.” dedi.

ladik-kar-www.bafra55.net.JPGladik-kar-www.bafra55.net-001.JPG

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.