LADİK BELEDİYESPOR SEZONUN İLK MAÇI ÖNCESİ BAŞKAN ÖZEL’İ ZİYARET ETTİ

LADİK BELEDİYESPOR SEZONUN İLK MAÇI ÖNCESİ BAŞKAN ÖZEL’İ ZİYARET ETTİ

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Ladik Belediyespor Futbol Takımı, Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel’i makamında ziyaret etti.

A+A-

Yeni sezon hazırlıklarını tamamlayan Ladik Belediyespor, 2019-2020 Spor Toto Bölgesel Amatör Lig sezonunun ilk maç öncesi Başkan Özel’e vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür edip, 22 Eylül Pazar günü oynanacak olan Çarşambaspor derbi maçına Başkan Özel’i davet ettiler. Yeni sezon hedeflerinde Ladik’i en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade eden teknik direktör ve futbolcular Hasan Vehbi Bayraktar, “Sezona, çok kısa sürede kurduğumuz tamamen yeni bir takım ile giriyoruz. Kaliteli bir ekibimiz var. Değerli Başkanımız Sayın Nurhan Yapıcı Özel, bu süreçte bizlere gerçekten çok destek oldu. Allah nasip ederse Ladik’imizi en iyi şekilde temsil edecek ve sezon sonunda arzuladığımız sonucu alacağız. Tüm Ladik sevdalılarını ve futbol severleri Pazar günü oynayacağımız derbi maçına bekliyoruz.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özel ise “Ladik Belediyespor’umuzun başarılı bir sezon geçireceğinden hiç şüphem yok. Takımımıza inanıyor ve güveniyoruz. Ladik Belediyespor yönetimine, teknik ekibine ve futbolcularına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Allah’tan bir şey olmazsa; Çarşambaspor maçında tribünde yerimi alacağım. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Dualarımız sizlerle… ” dedi.

Ladik Belediyepor – Çarşambaspor müsabakası 22 Eylül Pazar Günü Saat 15:00’da Rahmi Güler Şehir Stadyumu’nda.

ladik-belediyespor-sezonun-ilk-maci-oncesi-baskan-ozeli-ziyaret-etti-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.