LADİK BELEDİYESİ’NİN KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

LADİK BELEDİYESİ’NİN KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Ladik’te hafta sonundan itibaren etili olan yoğun kar yağışı sebebiyle Ladik Belediyesi’ne bağlı ekipler, cadde ve sokaklarda biriken karları temizlemek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

A+A-

Belediye ekipleri, kar temizliği çalışmaları kapsamında cadde ve sokaklardaki karları temizleyerek biriken karları da kamyonlara yükleyip, şehir dışına döküyor.

Karla mücadele çalışmalarında personel ve hizmet araçlarının 7/24 görevde olduğunu belirten Belediye Başkanı Selim Özbalcı, “İlçemizi etkisi altına alan yoğun kar yağışının devam ettiği bugünlerde, ekiplerimiz özverili bir şekilde çalışmalarını yürütüyorlar. İlçemizin değişik noktalarında kar temizliği çalışmaları aralıksız devam ediyor. Özellikle ana arterlerin açık tutulması için karla mücadele ekibimiz, yoğun gayret içerisinde gece gündüz demeden özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Kendilerine teşekkür ediyorum. Sağlıklı ve hızlı bir çalışma yapabilmemiz için vatandaşlarımızdan araçlarını mümkün olduğunca işlek cadde ve sokaklar üzerine park etmemelerini rica ediyorum. ”dedi.

Özbalcı, ayrıca vatandaşlara; çatılarda biriken kar yığınları ile buz kütlelerinin düşme tehlikesine, soğuk ve rüzgârlı havalarda sobalardan sızan karbon monoksit gazına ve yaşanabilecek don olaylarında su sayaçlarını muhafaza etmelerine karşı tedbirli ve dikkatli olmaları için uyarılarda bulundu.

ladik-belediyesi’nin-karla-mucadele-calismalari-araliksiz-suruyor-10.01.2017-(2).jpgladik-belediyesi’nin-karla-mucadele-calismalari-araliksiz-suruyor-10.01.2017-(3).jpgladik-belediyesi’nin-karla-mucadele-calismalari-araliksiz-suruyor-10.01.2017-(4).jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.