Ladik Belediyesinin Kar İle Sınavı

Ladik Belediyesinin Kar İle Sınavı

Ladik Belediyesi Kar Temizleme Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor

A+A-

 

Ladik Belediyesi, karla mücadele çalışmaları kapsamında ilçe merkezinde cadde ve sokakları iş makineleri yardımıyla temizlerken, ilçenin mahallelere ulaşımında herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için tüm imkanları seferber etti.

Gün aydınlanmadan çalışmalarına başlayan ekipler,  yol açma, tuzlama ve vatandaşların mağdur olmaması için kaldırım küreme ve temizleme çalışmalarını 24 saat aktif halde sürdürmektedir.

Ekiplerle beraber cadde ve sokaklardaki çalışmaları takip eden Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, “Belediye olarak vatandaşların yaşam şartlarını kolaylaştırmak için gece gündüz demeden ilçe merkezindeki mahalleleri sokak sokak temizledik. Kar temizleme çalışmasının yanında toplanan karı şehir merkezi dışına taşıdık. Kar yağışının tekrar etkili olması ile çalışmalarımızı da hızlandırdık. Kış mevsimi boyunca cadde ve sokaklarımızı temizleyerek hizmet vermeye devam edeceğiz. Karla mücadele ekibimize de çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Kapanan yollar açılana kadar karla mücadele aralıksız sürecek.” dedi.

ladik-belediyesinin-kar-ile-sinavi-www.bafra55.net.JPGladik-belediyesinin-kar-ile-sinavi-www.bafra55.net-001.JPGladik-belediyesinin-kar-ile-sinavi-www.bafra55.net-002.JPGladik-belediyesinin-kar-ile-sinavi-www.bafra55.net-003.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.