Ladik Belediyesinde Yeni Yıl Öncesi SDS Artışı

Ladik Belediyesinde Yeni Yıl Öncesi SDS Artışı

Belediyeler ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem Bir Sen)

A+A-

Samsun Şube Başkanlığı ve Ladik Belediyesi arasında bir süredir devam eden ve Ladik Belediyesinde görevli toplam 43 memuru kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesi karşılıklı atılan imzalar ile en üst seviyede yenilendi.
Sosyal Denge Sözleşmesi Ladik Belediyesi Başkanlık Makamında Ladik Belediye Başkanı Adnan Topal ve Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli tarafından atılan karşılıklı imzalar ile yenilendi.
Yenilenen sözleşme ile Ladik Belediyesinde görevli memurların SDS oranları en üst seviyeye yükseltildi.
Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli; “Memurlarımız ve sendikamız adına imkanlar dahilinde en iyi şartlar ile her zaman çalışanının yanında olduğunu gösteren Belediye Başkanımız Sayın  Adnan Topal’a yürekten teşekkür eder ve sözleşmemizin üyelerimize, ailelerine hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Bizlerde Bem Bir Sen üyeleri olarak her zaman başkanımızın yanında ve halkımızın hizmetindeyiz. Samsun’da örnek bir sözleşmeye imza attık. En üst seviyede  SDS memurlarımıza hayırlı ve bereketli olmasını temenni ediyorum.” dedi.
Ladik Belediye Başkanı Adnan Topal ise göreve geldiği günden bu yana her zaman çalışandan yana olduğunu belirterek; “İmkanlarımız dahilinde tüm çalışanlarımızın yanındayız. İnşallah ilçemize her zaman olduğu gibi birlikte hizmet edeceğiz. Sendikamıza çalışanların hakları konusunda göstermiş olduğu hassasiyetten ötürü teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim. İmzaladığımız sözleşmenin çalışanlarımıza, ailelerine ve belediyemize hayırlı olsun.”dedi.

Ladik Haberleri sitemizde

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.