LADİK BELEDİYESİ’NDE TAŞERON İŞÇİLERİN MÜLAKAT HEYECANI

LADİK BELEDİYESİ’NDE TAŞERON İŞÇİLERİN MÜLAKAT HEYECANI

Ladik Belediyesi bünyesinde çalışan ve Kanun Hükmünde Kararname ile yapılan düzenlemeden yararlanmak isteyen işçileri mülakat heyecanı sardı.

A+A-

 Belediye birimlerinde çalışan ve süreç içerisinde yapılan tahkikatlar neticesinde şartları kanunlara uyan ve mülakata girmeye hak kazanan 72 işçiye kadroya geçiş için Belediye Meclis Salonu’nda mülakat sınavı yapıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Dönmez’in komisyon başkanlığını yaptığı mülakatta, Ladik İlçe Milli Eğitim Müdürü Aykan Sancı, Ladik İmar İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. Müdürü Fatih Yolcu ve Belediye Fen İşleri Teknikeri Hakan Karahan’dan oluşan komisyon üyeleri, mülakata giren işçilere genel kültür ve görev yaptıkları birimlerle ilgili sorular sordu.

Mülakat sınavı hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Selim Özbalcı, taşeron çalışanlarının işçi ve memur personeliyle aynı sorumluluğu taşıyacaklarını ifade ederek, “ Taşeron çalışanlarımız için huzur ve güven kaynağı olan kadroda, emeği geçen herkese başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Sayın Başbakanımıza, Sayın Çalışma Bakanımıza ve Hükümetimize şükranlarımı arz ediyorum. Bu süreçten sonra da personelimin özverili bir şekilde çalışmalarına devam edeceklerine inanıyorum. Tüm işçilerimize hayırlı olsun. " dedi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.