LADİK BELEDİYESİ’NDE KANDİL GELENEĞİ SÜRÜYOR

LADİK BELEDİYESİ’NDE KANDİL GELENEĞİ SÜRÜYOR

Ladik Belediyesi, her kandilde gerçekleştirdiği ikram geleneğini Regaib Kandili gecesinde de sürdürdü.

A+A-

Avcı Sultan Mehmet Cami önünde yatsı namazı sonrası düzenlenen etkinlikte Belediye personeli cami cemaatine ikramlarda bulunarak, halkın kandilini kutladı.

Namaz sonrası vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, Regaib Kandili’nin İslam Alemi’ne, insanlığa ve ülkemize kardeşlik, mutluluk, huzur ve bereket getirmesi temennisinde bulundu.

Özel, "Bir Regaib Kandili'ne daha ulaşmaktan ve bu kandilde de ikram geleneğimizi sürdürüp vatandaşlarla birlikte olmaktan büyük mutluluk duydum. Tüm vatandaşlarımızın Regaib Kandili’ni tebrik ederken aynı zamanda birlik ve beraberliği, toplumsal huzur ve dayanışmayı tesis eden tüm kandillerin ülkemiz ve halkımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Bir Regaib Kandili'ne daha ulaşmaktan ve bu kandilde de ikram geleneğimizi sürdürüp vatandaşlarla birlikte olmaktan büyük mutluluk duydum. Tüm vatandaşlarımızın Regaib Kandili’ni tebrik ederken aynı zamanda birlik ve beraberliği, toplumsal huzur ve dayanışmayı tesis eden tüm kandillerin ülkemiz ve halkımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

ladik-belediyesinde-kandil-gelenegi-suruyor-002.jpgladik-belediyesinde-kandil-gelenegi-suruyor-001.jpgladik-belediyesinde-kandil-gelenegi-suruyor.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.