LADİK BELEDİYESİ YOL YAPIMI ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

LADİK BELEDİYESİ YOL YAPIMI ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Ladik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yol yapımı ve iyileştirme düzenlemeleri kapsamında parke döşeme çalışmalarına devam ediyor.

A+A-

Ladik Belediyesi, halkın ayağını kışın çamurdan, yazın tozdan kurtaracak çalışmaların bir ayağını da Bahşi Mahallesi, Sakarya ve Alparslan Sokak güzergahlarında başlatıyor.

Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel; “Güzel havaları en iyi şekilde değerlendirerek yol yapımı çalışmaları ilçe genelinde devam ediyor. Bu yıl özellikle yapılmayan yollar konusunda büyük çalışmalar yürütüyoruz. Her mahalleye eşit hizmet götürmek ve öncelik durumların belirlenmesi konusunda vatandaşların taleplerine kulak veriyor ve yerinde tespitler gerçekleştiriyoruz. Amaç ise, ilçedeki tüm yolları belirli bir standarda ulaştırmaktır. Bu hedef doğrultusunda tüm ekip ile çalışmaya ve hizmet üretmeye devam edeceğiz’’ dedi.

sakarya-sokak-12-03-20-1.JPGsakarya-sokak-12-03-20-2.JPGsakarya-sokak-12-03-20-3.JPGsakarya-sokak-12-03-20-4.JPGsakarya-sokak-12-03-20-5.JPGsakarya-sokak-12-03-20-7.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.