LADİK BELEDİYESİ KİLİT PARKE TAŞ YOL YAPIM ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

LADİK BELEDİYESİ KİLİT PARKE TAŞ YOL YAPIM ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

İlçe genelinde bir çok mahallede yol onarım ve bakım çalışmalarını sürdüren Ladik Belediyesi’ne bağlı ekipler,

A+A-

Akpınar Mahallesi’nde bir süre önce başlatılan kilit parke döşeme çalışmalarına yoğun bir tempoda devam ederek, mahallenin bir çok sokağında yol yapım çalışmalarını da tamamladı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı; “Belediyemizin kontrolünde, yol kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından yapılan kilit parke taşı döşeme ve kaldırım yapma çalışmaları, Akpınar Mahallesi’nde ara verilmeden devam ediyor” dedi.

Başkan Özbalcı, yolların standartlara uygun bir şekilde yapıldığını, tüm alt ve üst yapı çalışmalarının tam anlamıyla bitmesinden sonra şehrin modern bir görünüme kavuşacağını ve Ladik Belediyesi olarak her türlü fedakarlığı yapacaklarını ifade etti. Özbalcı, “Ladik’te 2017 yılı içerisinde tüm mahallelerimizde 76 bin m² parke taş yol, 15 bin mt bordür döşeme ve Büyükşehir Belediyemiz dışında 8 bin m² bitümlü sıcak asfalt yol yaptık. Tespitlerimiz neticesinde toplam 35 bin m² daha yapılacak parke taş yolumuz var. İnşallah 2018 yılında tüm mahallelerimizde yolu tamamlanmamış sokak kalmayacak. Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, yolları en kısa zamanda bitirip, halkımızın hizmetine sunacağız. Yapılan çalışmalarla mahalle ve sokak aralarının daha estetik bir görünüme kavuşması için kilit parke döşemelerini ilçenin birçok mahalle ve sokağında sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.