Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel Büyükalan Mahallesini Ziyaret Etti.

Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel Büyükalan Mahallesini Ziyaret Etti.

Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, belediye ekipleri ile birlikte ilçe genelindeki tüm kırsal mahalleleri ziyaret ediyor.

A+A-

Özel, ziyaret ettiği mahallelerde vatandaşlarla yakından ilgilenirken, hem mahallenin hem de vatandaşların ihtiyaçlarının olup olmadığını denetliyor.

Büyükalan Mahallesi Muhtarı Vedat Yüksel’in evinde konuk olan Özel, burada at çiftliğini gezip, Büyükalan’a bağlı Fundaoğlu Sokak’ta yapılması planlanan yollar içinde incelemelerde bulundu. Yapılacak yol çalışmaları ile ilgili yetkililerden bilgi alan Başkan Özel, görev süreleri içerisinde tüm mahalle yollarının yapılacağını belirterek, "Gerek şehir merkezinin gerek kırsal kesimin yolları konusunda oldukça titiz davranıyoruz. Görev süresi bitene kadar, ilçede bulunan mahallelerin yollarını yapacağız. Bu anlamda kırsal kesimdeki yol çalışmaları ise aralıksız devam ediyor. Muhtar Vedat Yüksel ve ailesine misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum." dedi.

alan-fundaoglu-mah-ziyaret-06-03-20-2.JPGalan-fundaoglu-mah-ziyaret-06-03-20-3.JPGalan-fundaoglu-mah-ziyaret-06-03-20-4.JPG

alan-fundaoglu-mah-ziyaret-06-03-20-5-001.JPGalan-fundaoglu-mah-ziyaret-06-03-20-6.JPGalan-fundaoglu-mah-ziyaret-06-03-20-7.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.