KUTLU DOĞUM HAFTASI’NI ŞİİRLERLE KUTLADILAR

KUTLU DOĞUM HAFTASI’NI ŞİİRLERLE KUTLADILAR

Samsunlu şair ve yazarlar, Kutlu Doğum Haftası’nı okudukları şiirlerle kutladılar.

A+A-

İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Acem Tekkesi'nde 2 haftada bir yapılan "Şiir Akşamları" etkinliğinde bu hafta Kutlu Doğum Haftası kutlandı. Katılımın yoğun olduğu geceye Doç. Dr. Mustafa Kırcı, Yazar M.Halistin Kukul, İlkadım Belediyesi Başkan Danışmanı Ahmet Seven, Özel Kalem Müdürü Nevzat Özenç ve şiir severler eşlik etti. Gecede şairlerin okudukları şiirler dinleyenlerine duygusal anlar yaşattı. İlerleyen saatlerde Namık Kemal Anadolu Lisesi öğrencisi Nazlıcan Aydın’ın okuduğu “Peygamberimize Mektup” şiiri katılımcılardan büyük beğeni aldı.
Gecede konuşma yapan Yazar Halistin Kukul, “Böyle güzel bir atmosferde hayatımıza daha fazla gün katamayız ama günlerimize daha fazla anlam katabiliriz. Ben bu vesile ile bu gecede emeği geçen herkese ve başarma azmimize katkı sağlayan bütün gönül destekçilerimize, katılımlarıyla bizleri yalnız bırakmayan şiir sever misafirlerimize özellikle her anlamda sanata ve sanatçıya büyük destek veren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a ve ekibine gönülden teşekkür ediyorum” dedi.
Gecenin finalinde ise Orhan Sekmen ve Mehtap Arat’ın birlikte düet yaparak okudukları “Arama Gözlerim” şiiri geceye damgasını vurdu. Dinleyenlerinden bol alkış toplayan şiirin akabinde çekilen toplu hatıra fotoğrafı ile gece son buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.