KUTLU DOĞUM HAFTASI ETKİNLİKLERİ

KUTLU DOĞUM HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Samsun’da bazı sivil toplum kuruluşlarınca, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında umre ödüllü "Siyer-i Nebi Okuma ve Okutma Kampanyası" düzenlenecek.

A+A-

Karadeniz Eğitim Derneği (KEYDER), Samsun Diyanet Mensupları Derneği (SADİMDER) ve Beyaz İnci Kadın Derneği işbirliğinde düzenlenecek kampanya sonucunda internet ortamında sınav yapılacak. Yarışma sonucunda dereceye giren 15 kişiye umre seyahati ve çeşitli hediyeler verilecek.
Amaçlarının insanları Kutlu Doğum Haftası kapsamında kitap okumaya yönlendirmek olduğunu belirten STK Platformu Sözcüsü Hami Yılmaz, "Kutlu Doğum Haftası denildiğinde, insanlığın iftihar tablosu, Efendimiz Hz. Muhammed'i anmak, daha da önemlisi onu anlamak, onun temsil ettiği değerler bütününü tanımak ve hayatımıza ışık tutan bir meşale yapabilmek çabası akla gelir" dedi.
My House Hotel'de düzenlenen toplantıya 23 STK üyesi destek verirken, sınava başvuru 7 Mayıs 2012 tarihinde son bulacak. 20 Mayıs 2012 tarihinde yapılacak sınavın sonuçları 30 Mayıs 2012’de açıklanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.