Kurye O Anları Anlattı

Kurye O Anları Anlattı

Samsun'da Seymen Aygün'ü aydınlatma direğine çıkarak kurtaran motosikletli kurye Metin Duman (29) o anları anlattı.

A+A-

Pencereden sarkan Seymen Aygün'ü aydınlatma direğine çıkarak kurtaran motosikletli kurye Metin Duman, o anları anlattı. Sipariş edilen tüpü teslim ettikten sonra dönüş yolunda olayı gördüğünü belirten Metin Duman, "Tüpü teslim ettikten sonra yola çıktım tam o evin önünden geçiyordum. Bir baktım yerde bir çocuk yatıyor. Yukarıda da bir çocuk daha var. Herkes telaş ve panik içerisindeydi. O anda sokak lambasının direği vardı,  o anki heyecanla hemen direğe tırmanmaya başladım pencereye çıktım ve çocuğu içeri aldım. Kadın da uyumuş zaten. Direğe tırmanmak için hiç tereddüt etmedim" dedi.

metin-duman-3-640x480.jpeg

 

İNSAN DUYGULANIYOR

İki çocuğunun olduğunu ifade eden Duman, "Kendi çocuklarım olmasa da yine çocukları o direğe çıkıp kurtarırdım. Belki tüpü teslim ettikten sonra daha hızlı çıksaydım, daha erken gelseydim, diğer çocuğu da yere düşmeden kurtarabilirdim. Hatta direğe çıkarken elimde eldivenler olduğu için kaydı. Bir an kendim de düşecektim. Sonra kendimi sıkıştırıp durdum eldivenleri çıkarıp tırmandım ve çocuğu pencereden içeri aldım. İnsan duygulanıyor. İnşallah diğer çocuk biran önce sağlığına kavuşur" diye konuştu. 

OLAY

Samsun’un İlkadım ilçesi Fevziçakmak Mahallesi’nde meydana gelen olayda, edinilen bilgiye göre, Çiğdem Aygün adlı anne ikiz çocuklarının karınlarını doyurup onlar oynarken uykuya daldı. Bu sırada 1,5 yaşındaki ikizler Eymen ile Seymen adlı kardeşler oturma odasında oynarken çıktıkları kanepenin üzerinden pencereye yaklaştılar. İkizlerden Eymen Aygün birinci katın penceresinden kafa üste yere düşerek ağır yaralandı. Çocuğun düştüğünü fark eden komşular 112’yi arayarak yardım istedi. Bu sırada komşular ikizlerden Seymen Aygün’ün de aynı pencereden düşmek üzere olduğunu fark edince panik içinde yardım istedi. Bir tüpgaz servisinde çalışan motosikletli kurye Metin Duman (29) tüp siparişini teslim ettiği adresten dönerken olayı fark edince müdahale etti. İkizlerden diğerinin de pencereden düşmek üzere olduğunu gören Metin Duman, hiç tereddüt etmeden sokak aydınlatma direğine tırmanarak pencereye ulaşıp diğer çocuğu da düşmekten kurtardı.

Ağır yaralanan Eymen Aygün, ambulansla hastaneye kaldırılırken, hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.