KURUMLAR ARASI HALI SAHA TURNUVASI

KURUMLAR ARASI HALI SAHA TURNUVASI

Bafra ilçesinde merhum hocalar Sedat Gezer ve İsmail Kurt anısına geleneksel olarak düzenlenen Kurumlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası'nda Bafra Belediyespor şampiyon oldu.

A+A-

Burçu Halı Saha'da yapılan final maçı öncesi Bafra protokolü ile engelliler takımı karşı karşıya geldi. Samsun Valisi Hüseyin Aksoy’un başlama vuruşuyla start alan müsabakada Kaymakam Ali Katırcı ve Belediye Başkanı Zihni Şahin’in de yer aldığı protokol takımı karşısında üstün bir oyun sergileyen engelliler takımı sahadan 4-1 galip ayrıldı. Renkli görüntülere sahne olan karşılaşma sonunda Kızılırmak İlköğretim Okulu'nun halk oyunları ekibinin gösterisi büyük alkış aldı. 
Günün ikinci maçında, Samsunspor’un unutulmaz isimlerinin yer aldığı şöhretler takımı ile Bafraspor’un eski futbolcuları karşı karşıya geldi. 1938 yılında Türkiye birincisi olan Bafraspor’un bugün tek sağ kalan unutulmaz sporcusu 93 yaşındaki Şevket Çakı tarafından başlama vuruşu yapıldı. Turnuvayı izleyen sporseverlere futbol ziyafeti çeken şöhretler takımı sahadan 7-2 galip ayrıldı.
Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen ve Türkiye Futbol Federasyonu'nca desteklenen merhum hocalar Sedat Gezer ve İsmail Kurt anısına geleneksel olarak yapılan Kurumlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası'nın final maçında rakibine 2-0 üstünlük sağlayan Bafra Belediyespor, turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvada Huzurevi ikinci olurken, Milli Eğitim Müdürlüğü üçüncülüğü elde etti. Turnuva kupa töreniyle son buldu.
Etkinliğe Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Kaymakam Ali Katırcı, Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun Gençlik Spor İl Müdürü Ömer Altunsoy, Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürü İbrahim Güven, Samsun Amatör Spor Kulüpler Başkanı Şener Aydın, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Samsun Şube Başkanı Hakkı Bayrak, Samsun İl Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Kemal Coşkun, Türkiye Faal Hakemler ve Gözlemciler Derneği Samsun Şube Başkanı Özkan Öztürk, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda davetli izledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.