Kursiyerlere sertifikaları verildi

Kursiyerlere sertifikaları verildi

19 Mayıs Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı

A+A-

(KOSGEB) Samsun Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve İŞKUR arasında imzalanan protokol çerçevesinde düzenlenen 72 saatlik girişimcilik kursunu başarıyla tamamlayan 25 girişimci adayına sertifikaları verildi.

19 Mayıs Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği konferans salonunda düzenlenen sertifika törenine 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, KOSGEB KOBİ Uzmanı Osman Güney, İŞKUR Bafra Hizmet Merkezi Müdürü Yakup Ergenlik ve daire amirleri katıldı.

Sertifika töreninde konuşan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; 19 Mayıs İlçemizde iş kurmak ve farklı fikirlerle yeni projelere imza atmak isteyen girişimcilerimizi görmek istiyoruz. Bu eğitimlerin daha geniş bir tabana yayılabilmesi için sivil toplum kuruluşlarının da üyelerine duyuru yapmalarını bekliyoruz. Bu fırsatın çok iyi değerlendirilmesini arzu ediyoruz” diye konuştu.

Eğitimli olmak sadece okul okumakla olmaz diyen 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; Eğitim, sosyal hayatta yaşadığın tecrübelerden ders çıkartarak, hayatına ona göre yön vermektir. dedi

dsc_7388.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.