Kurban Bayramı sonrası 19 Mayıs’ta Konteynerler Temizlenip Dezenfekte Edildi.

Kurban Bayramı sonrası 19 Mayıs’ta Konteynerler Temizlenip Dezenfekte Edildi.

19 Mayıs Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Kurban Bayramı öncesibaşladıkları çalışmalara, Kurban Bayramı sonunda da devam ettiler.

A+A-

Halk ve çevre sağlığı açısından tehdit oluşturan Kurban atıklarının bertarafı için 19 Mayıs Belediyesi ekipleri çalışmalarını tamamladı. Çöp konteynerleri yıkanıp, dezenfekte edildikten sonra çevre kara sinek gibi haşerelere karşı ilaçlandı.
19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Kurban bayramı öncesi kurban atıklarının bertarafı için önlemler aldıklarını ve bu önlemler sayesinde çevrede hem koku hem kötü görüntüler olmadığını söyledi.
Kurban bayramı sonunda atıkların kapatıldığını ve çevre dezenfeksiyonunun yapıldığı, çöp konteynerlerinin yıkatıldığını ve dezenfeksiyonunun yapıldığını, karasinek gibi haşerelerle ilaçlama yapmak suretiyle mücadele edildiğini söyledi.
19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu , “Halk ve çevre sağlığını korumak bizim için çok önemli. Sağlıklı insan, temiz çevre bilinci ile çalışmalarımıza devam edeceğiz” Dedi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.