KUR’AN’IN SESSİZ DOSTLARININ AİLELERİNE İŞARET DİLİ KURSU

KUR’AN’IN SESSİZ DOSTLARININ AİLELERİNE İŞARET DİLİ KURSU

Bafra Müftülüğü ve Halk Eğitim Merkezi “Beni Anlayan Biri Olsun” projesi kapsamında Bafra Müftülüğü Eğitim Salonunda Müftülüğüne bağlı Esentepe ve Tuba Kur’an Kursu öğrencilerinin ailelerine yönelik “İşaret Dili Kursu” düzenledi.

A+A-

Bafra Müftülüğü GOP Mah. Tuba Kur’an Kursunda açılan İşitime Engelli Sınıfı Öğreticisi Nuran Tok’un işitme engelli öğrencilerin ailelerine yönelik  “Beni Anlayan Biri Olsun” projesi kapsamında Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde Bafra Müftülüğü Eğitim Salonunda düzenlenen “İşaret Dili Kursu” na öğrenci ailelerinin yanı sıra Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel’in eşi Müşerref Türkel, Mevlana Mahallesi Muhtarı Servet Şengül, Gazi Osman Paşa Mahallesi Muhtarı Ömer Kaplan, Esentepe camii İmam Hatibi Şaban Kuru ve Bafra Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu görevlileri gibi konuya duyarlı katılımcılar da iştirak ediyor. Proje hakkında konuşan Nuran Tok; “ İşitme engelli çocuğu olan ebeveynlerin çocuklarıyla rahat bir şekilde iletişim kurabilmeleri için, anlaşabilmeleri için hazırladığımız proje öğrenci ve ailelerine oldukça faydalı olacak. Fakat ben daha ileri giderek halkımızın daha büyük bir çoğunluğunun bu eğitimi alması gerektiğini düşünüyorum. Esnafla rahat iletişim için, kamuda çalışan memurların İşitme Engelli insanlarla rahat anlaşabilmeleri için bu eğitimi almaları gerektiğini düşünüyorum. Bizim attığımız bu adımın daha da geliştirilerek devam etmesini diliyorum. İşitme engelli bireylerimizin hayatlarını kolaylaştırmak için önlerindeki tüm engelleri el birliğiyle kaldıralım” dedi.

Bu projede ve yapmış olduğumuz faaliyetlerde bizlere desteklerini esirgemeyen Sayın Kaymakamımız Ali Fuat Türkel ve Değerli Eşleri Müşerref Türkel Hanımefendiye, Belediye Başkanımız Sayın Hamit Kılıç’a, İlçe müftümüz Sayın Necmettin Kayar’a, Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Ali Katipoğlu’na, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sayın Yalçın Ak’a, İlçe Vaizi Sayın Kafiye Demircan’a ve sesimizin her yere ulaşmasında bizlere desteklerini esirgemeyen Barış Fm Ailesine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca kursumuzun açılışında yanımızda olan değerli protokol üyelerine ve katılımcılara teşekkür ediyoruz.

img_295kur’an’in-sessiz-doztlarinin-ailelerine-isaret-dili-kursu3.jpgimg_295kur’an’in-sessiz-doztlarinin-ailelerine-isaret-dili-kursu7.jpgimg_2958kur’an’in-sessiz-doztlarinin-ailelerine-isaret-dili-kursu.jpgimg_2960.jpgkur’an’in-sessiz-doztlarini-n-ailelerine-isaret-dili-kursu.jpgkur’an’in-sessiz-doztlarinin-ailelerine-isaret-dili-kursu-3.jpgkur’an’in-sessiz-doztlarinin-ailelerine-isaret-dili-kursu-4.jpgkur’an’in-sessiz-doztlarinin-ailelerine-isaret-dili-kursu-b.jpgkur’an’in-sessiz-doztlarinin-ailelerine-isaret-dili-kursu-bimg_2944.jpgkur’an’in-sessiz-doztlarinin-ailelerine-isaret-dili-kursu-f.jpgkur’an’in-sessiz-doztlarinin-ailelerine-isaret-dili-kursu-img_2951.jpgkur’an’in-sessiz-doztlarinin-ailelerine-isaret-dili-kursu933.jpgkur’an’in-sessiz-doztlarinin-ailelerine-isaret-dili-kursu934.jpgkur’an’in-sessiz-doztlarinin-ailelerine-isaret-dili-kursu2938.jpgkur’an’in-sessiz-doztlarinin-ailelerine-isaret-dili-kursuf.jpgkur’an’in-sessiz-doztlarinin-ailelerine-isaret-dixli-kursu.jpgkur’an’in-sessiz-doztlarinin-ailelerine-isaret-dili-kursuimg_2961.jpgkur’an’in-sessiz-doztlarinin-ailelerine-isaret-dili-kursuimg_2943.jpg

 

 

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum