Kur'anı-ı kerim'i güzel okuma yarışması Ladik''te yapıldı

Kur'anı-ı kerim'i güzel okuma yarışması Ladik''te yapıldı

"Genç Sadâ" Kur’an-I Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Samsun İl Finali Ladik’te Yapıldı

A+A-

Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin mesleki yeterliliklerini artırmak ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen  "Genç Sadâ Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nın” Samsun il finali Ladik’te yapıldı.

Ladik Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinatörlüğünde, Akpınar Fen Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen İmam Hatip Liseleri Arası “Genç Sadâ Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Samsun İl Finaline”; Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Seyit Ahmet Tablacı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aykan Sancı, İlçe Müftüsü Hüseyin Çekin, Nüfus Müdürü Ahmet Yılmaz, Tapu Müdürü Nuh Demirağ, Mal Müdürü Mehmet Gürsel Oktar, öğretmenler, öğrenciler, diyanet görevlileri, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Kur'an-ı Kerim'i güzel okuyanlarla bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Özbalcı, emeği geçen herkese teşekkür etti. Özbalcı, “Rabbim, eğitim gören çocuklarımızdan, hocalarından ve bu kutsal göreve destek olan herkesten razı olsun. Kutsal kitabımız Kur’an’ı Kerim’i öğreteni, öğreneni ve Kur’an’la yaşayan her mümini seviyoruz. Bu yarışmanın da hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi ve yarışma sonunda dereceye giren öğrencilere hediyelerini takdim etti.

37936.JPGdsc_0276.jpgdsc_0283.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.