Kur’an Ve Bayraklı Devir Teslim

Kur’an Ve Bayraklı Devir Teslim

Kur’an Ve Bayraklı Devir Teslim

A+A-

Büyük Birlik Partisi (BBP) İzmir İl Başkanlığında düzenlenen törende, il başkanı İsmail Gider, görevini yeni il başkanı Erdem Öksüz’e devretti. Devir teslim töreni esnasında yeni il başkanı Öksüz’ün Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağını öperek görevi devralması dikkat çekti.
Alperen Ocakları Ege Bölgesi Başkanı Erdem Öksüz, BBP’nin İzmir İl Başkanlığına atandı. Partinin il binasında düzenlenen törene çok sayıda partili katıldı. Sefaya değil cefaya talip olduklarını söyleyen eski il başkanı İsmail Gider, “Biz liderimizi bu davaya şehit verdik. Gerek ocak olsun gerek parti olsun davamıza bağlıyız. Makamlar, mevkiler geçici. Şu makamı bizden çok daha fazla hizmet edebilecek bir kardeşimize devrediyoruz. Kanımızın, terimizin son damlasına kadar bu davaya hizmet edeceğiz. İl başkanlığı görevinden ayrılıyorum. Ama her zaman için yeni yönetimin yanındayım” dedi.
“Bizim rehberimiz Kur’an-ı Kerim” diyerek önce Kur’anı sonra da Türk Bayrağını öperek teslim alan BBP İzmir İl Başkanı Erdem Öksüz de, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Siyasi çizgilerinden ayrılmayacaklarının altını çizen Öksüz, “Son günlerde artan terör olaylarından millet olarak acımız büyük. Şahsım ve teşkilatım adıma başsağlığı diliyorum. Sivrisinekler öldürülerek bataklık kurutulmaz. Keşke haklı çıkmasaydık, ama yine haklı çıktık” diye konuştu.
“KENDİ BAŞLATMADIĞIMIZ EYLEMLERDE YOKUZ”
Son zamanlarda HDP binalarına yapılan saldırılarla hiç bir alakalarının olmadığını söyleyen Öksüz, konuşmasını şöyle sürdürdü; “22 yıldır yol haritası belli olan Alperenler, kendi başlatmadıkları hiç bir eylemin içerisinde olmamıştır, olmayacaktır. Bizim, bayrağa olan sevgimiz, şehitlere olan saygımız tartışılmaz. Eğer biz bir eylem başlatırsak; sorun neredeyse orada başlar bitene kadar sürdürürüz. Biz gönüllerde yaptığımız eylemlerle yer alıyoruz.”

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.