Kuran okunması kimleri rahatsız eder?

Kuran okunması kimleri rahatsız eder?

Değerli Eğitim Camiası ve Bafralı hemşerilerimiz

A+A-

Bugün Samsun İl milli eğitim Müdürlüğünün İlçelere göndermiş  olduğu resmi yazının okullara gönderilmesi  ile ilgili olarak Eğitim Sen Bafra temsilciliğinin yapmış olduğu basın bildirisini tekrar değerlendirmeye, ilçemizde görev yapan arkadaşlarımızın böyle bir yanlışın içerisinde olmamasına olan inancımız ile şunları ifade etmek isteriz.

Yazıda 18 Mart Şehitleri anma Günü programı dahilinde Vatanımızı korumak için canlarını feda eden tüm şehitlerimize dua olması, tüm öğretmen ve öğrencilerimizin şehitlerimize şehitliğe duyarlı olması milli ve manevi değerlerimiz uğruna mücadele eden kahramanlarımıza manevi destek olması için  Kuranı Kerim okunması ile ilgili bir duyurunun gönüllülük esası ile yapılmasından kimler rahatsız olurlar?

Kaldıki her yıl ülkemizin her köşesinde 18 Mart farklı etkinlikler ile anılmakta şehitlerimiz gazilerimiz dualar ile yad edilmektedir.

Ayrıca bu yıl yapılacak olan etkinlikler ülkemizin içte ve dışta yaşadıkları da göz önünde tutulduğunda daha da önem kazandığı muhakkaktır. Bu bağlamda Milli Eğitim Müdürlüğünün böyle bir etkinlikte öncü olması geleceğimizi emanet edeceğimiz evlatlarımızın milli ve manevi değerlerine sahip çıkan Vatanına, Bayrağına, Ezanına tüm kutsallarına sahip çıkan bireyler olarak yetiştirilmesine yardımcı olacak her türlü etkinliğin sosyal faaliyetin yapılmasına kimler karşı çıkar ve bundan kimler rahatsız olur?

Eğitim Öğretimi önemsiyoruz edebiyatı yapıp PKK nın okulları boykot çağrısını destekleyen Eğitim Sen, Genel Merkezlerinde yaralı teröristleri tedavi ettiren Eğitim Sen,  Güneydoğuda Devlet katliam yapıyor diye bağıran Eğitim Sen rahatsız olmuş ki bugün  basın açıklaması yapıyorlar.

Okullarımızda seçmeli derslerin öğrencilerimizin istekleri doğrultusunda seçildiğini herkes çok iyi biliyor. Ayrıca her Temel Dini Bilgiler derslerinin yanında spor Matematik uygulamaları İngilizce vb diğer derslerden öğrencilerimizin tercih ettiği derslerde seçilmiştir. Eğitim senin basın açıklamasında bu gerçeği beyan etmemesi çarpıtmaya çalışması  gerçekleri gizlemez.

Geleceğimiz olacak geçlerimizin evlatlarımızın bu milletin değerlerine ,kutsallarına, Vatanına Bayrağına, Ezanına her platformda sahip çıkacak şekilde yetiştirilmesi bu milleti rahatsız etmez. Kimlerin rahatsız olduğuna bakılırsa niye rahatsız olduklarıda ortaya çıkar. İbadetleri sadece camilerde yapılması gereken  ritüellerden ibaret bir din algısı oluşturmaya çalışanlar yanılmaktadır, bilerek veya bilmeyerek emperyalist  ve Siyonist güçlere hizmet etmektedir. 

Biz Eğitim Bir Sen olarak dün olduğu gibi bugünde yarında milli ve manevi değerlerimize ülkemizin birlik ve beraberliğine Vatana Bayrağa Ezana sahip çıkmaya, sahip olmaya çalışanlarada arka çıkmaya devam edeceğiz.

EĞİTİM BİR SEN BAFRA TEMSİLCİLİĞİ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.