Kur'an Dersi vermeye giderken kaza yaptı

Kur'an Dersi vermeye giderken kaza yaptı

Kur'an Dersi Vermeye Giderken Hayatını Kaybeden Bayan Son Yolculuğuna Uğurlandı

A+A-


Samsun'un 19 Mayıs ilçesi Engiz Tatil Köyü'nde yaşayan çocuklara Kur'an dersi vermek için giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Zerrin Yıldız(40) son yolculuğuna gözyaşları arasında uğurlandı.
Yıldız'ın cenaze namazı Büyük Cami'de öğle namazına müteakip kılındı. Cenaze namazında eşiOndokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Murat Yıldız'ı, OMÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Hakan Leblebicioğlu, İlahiyat Fakültesi yöneticileri, Feza Koleji Mütevelliheyeti ve çok sayıda vatandaş yalnız bırakmadı. Kılınan cenaze namazının ardından Zerrin Yıldız'ın naaşı toprağa verilmek üzere İstanbul'a gönderildi.


Önceki gün 19 Mayıs ilçesinde meydana gelen trafik kazasında sürücü Zerrin Yıldız, 34 fb 1055 plakalı otomobili ile virajı alamayarak kanala uçtu. Kazada araç içerisinde bulunan sürücü Zerrin Yıldız, Gülizar Altakan ve Hasan Efe Yıldız yaralandı. Yaralılar ilk olarak 19 Mayıs Devlet Hastanesi'ne, oradan da OMÜ Tıp Fakültesine sevk edildi. Durumu ağır olan Zerrin Yıldız burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yıldız, 3 çocuk annesiydi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.