Kur’an Bülbülleri Kapaklı ’da Şakıdı

Kur’an Bülbülleri Kapaklı ’da Şakıdı

Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği, İslam dinince kutsal olan Üç Aylar’ı düzenlenen Kur’an-ı Kerim Tilaveti programıyla kutladı.

A+A-

Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği, İslam dinince kutsal olan Üç Aylar’ı  düzenlenen Kur’an-ı Kerim Tilaveti programıyla kutladı.

Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği tarafından düzenlenen Üç Aylar Kur’an-ı Kerim Ziyafeti programı, yoğun ilgi gördü. Birbirinden ünlü hocaların Kur’an-ı Kerim okuduğu programda, ilahiler de seslendirildi.

Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği tarafından akşamı Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi Balo Salonunda ,’’ÜÇ AYLAR KUR’AN-I KERİM ‘’ ziyafet programı düzenledi.
Maneviyat dolu olan programa çok sayıda izleyici katılım sağlarken, programın sunuculuğunu başarılı bir sunumla İrfan Demir yaptı. 

Manevi gece saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.
Kur’an Tilaveti ile başlayan gecede ilk olarak Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği Başkanı Mustafa Taşkıran konuşma yaptı.

Başkan Taşkıran ,’’Bizler Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği yönetimi olarak kuruluşundan bu yana iyilik yapmayı, hizmet etmeyi ilke edinmiş bir dernekçilik faaliyetlerinde bulunuyoruz. 
Böylesine güzel sosyal projelerin öncüsü olduk ve olmaya devam edeceğiz. Mübarek 3 aylarda maneviyat dolu etkinliklerle amacımıza binaen hemşehrilerimize hizmet etmeyi kendimize görev edindik. 

Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneğimizin düzenlediği ve  Kapaklı Kültür Merkezi Balo Salonunda yapılan  ’’ÜÇ AYLAR KUR’AN-I KERİM ‘’ ziyafet programına güzide Kapaklı’mızda yaşayan bizler için kıymetli olan tüm halkımızın ve protokolünün katılımı Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği yönetimini ziyadesiyle memnun etmiştir. Dostluğun, kardeşliğin, maneviyatın olduğu böyle bir gecede bir olmak, beraber olmak için buradayız. Allah hepimizin birliğini daim etsin. Ben Kapaklı Samsun Alaçamlılar Dernek Başkanı olarak değerli hocalarıma en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Katıldığınız için hepiniz sağ olun, var olun. Programımıza iştirak eden herkese en kalbi şükranlarımızı sunmak isterim. ‘’dedi.

Konuşmaların ardından  EMİRGAN CAMİİ İmam-Hatibi Kur’an-ı Kerimi güzel okuma Dünya 1.si ALPCAN ÇELİK -, AYASOFYA-I KEBİR Camii müezzini Kur’an-ı Kerimi güzel okuma Türkiye 1.si RIDVAN AKBAŞ -, ÇAMLICA CAMİ müezzini ,Ezanı güzel okuma Türkiye 1.si MUSTAFA ALP HAYTA-, ÜSKÜDAR CAMİİ İmam-Hatibi ,HAFIZ : İLKER KONCA,
Sakarya ABDÜLHAMİT CAMİ müezzini,HAFIZ : AHMET GENCER, AYASOFYA-I KEBİR Camii müezzini HAFIZ : İBRAHİM ÇOBAN programa katılan Kapaklı’lı ve Bölge halkına  eşsiz kuranı kerim ziyafeti, ilahiler,kasideler okuyarak bülbül gibi şakıdılar.

Gecenin sonunda Kapaklı İlçe Müftüsü Şemsettin Şimşek tarafından dua yapıldı. Kapaklı protokolü tarafından manevi gecede görev yapan hocalara plaket takdimi yapıldı. 
Protokol üyeleri ve vatandaşlar böylesine anlamlı ve duygulu bir programa imza atan Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği Başkanı Mustafa Taşkıran ve yönetimini tebrik ettiler.
Program anı fotoğraflarının çekimi ile son buldu.
Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, dernek üyeleri, okul müdürleri, öğrenciler, iş insanları ve vatandaşlar katıldı.

 

kapakli-samsun-alacamlilar-dernegi.jpegkapakli-samsun-alacamlilar-dernegi-001.jpegkapakli-samsun-alacamlilar-dernegi-002.jpegkapakli-samsun-alacamlilar-dernegi-003.jpegkapakli-samsun-alacamlilar-dernegi-004.jpegkapakli-samsun-alacamlilar-dernegi-005.jpegkapakli-samsun-alacamlilar-dernegi-006.jpegkapakli-samsun-alacamlilar-dernegi-007.jpegkapakli-samsun-alacamlilar-dernegi-008.jpegkapakli-samsun-alacamlilar-dernegi-009.jpegkapakli-samsun-alacamlilar-dernegi-010.jpegkapakli-samsun-alacamlilar-dernegi-011.jpegkapakli-samsun-alacamlilar-dernegi-012.jpegkapakli-samsun-alacamlilar-dernegi-013.jpegkapakli-samsun-alacamlilar-dernegi-014.jpegkapakli-samsun-alacamlilar-dernegi-015.jpegkapakli-samsun-alacamlilar-dernegi-016.jpegkapakli-samsun-alacamlilar-dernegi-017.jpegkapakli-samsun-alacamlilar-dernegi-018.jpegkapakli-samsun-alacamlilar-dernegi-019.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.