Kunduracılar İftarda Buluştu

Kunduracılar İftarda Buluştu

Bafra’da Kunduracı esnafları İftarda bir araya geldiler.

A+A-

Bafra Kunduracılar Derneği tarafından ilk defa gerçekleştirilen iftar programı Yaren restoranda gerçekleşti. Gerçekleşen iftar programına Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Odaları Başkanı Ahmet Yılmaz, Bakkal Odası Başkanı Aziz Öztürk, Pazarcılar Odası Başkanı Hüseyin Topuz, Elektrik ve Elektronikçiler odası Başkanı Bülent Kulaksız, OSB Müdürü Recai Akçer, Türk Kızılay’ı Başkanı Osman Genç, Madeni Sanatkâr odası başkanı Hurşit Tulum ve kunduracı esnafı katıldı.

 İlk defa gerçekleşen iftar programı hakkında Bafra55.net haber sitemize açıklamada bulunan Kunduracılar Odası Başkanı Sedat Göbeloğlu, “Kunduracı esnafı olarak Bafra’da ilk defa bir iftar programında bir araya geldik. Mübarek ayda böyle bir organizasyonu gerçekleştirdik. Çokta güzel oldu. Allah izin verir ise her yıl iftarlarda buluşmak istiyoruz. Bizi kırmayıp davetimize katılan tüm meslektaşlarıma ve oda başkanlarımıza teşekkür ediyorum.”

Program iftar sonrası Tabakhane Camii imamı Abbas Kılıç tarafından dua ve sonrasında ebediyete intikal edenler için Kuran-ı Kerim okundu.

kunduracilar-iftarda-bulustu-22.jpgkunduracilar-iftarda-bulustu-11.jpgkunduracilar-iftarda-bulustu-9.jpgkunduracilar-iftarda-bulustu-8.jpgkunduracilar-iftarda-bulustu-7.jpgkunduracilar-iftarda-bulustu-6.jpgkunduracilar-iftarda-bulustu-5.jpgkunduracilar-iftarda-bulustu-4.jpgkunduracilar-iftarda-bulustu-3.jpgkunduracilar-iftarda-bulustu-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.