Kübra ve Gökhan muhteşem düğünle dünyaevine girdi.

Kübra ve Gökhan muhteşem düğünle dünyaevine girdi.

Kübra Yerebakan ve Gökhan Genç düzenlenen düğün merasimi ile hayatlarını birleştirdiler.

A+A-

Nejla ve İbrahim Yerebakanların kızı Kübra, Recep (merhum) ve Gülizar Genç'in oğulları Gökhan Genç Bafra Büyük parkta düzenlenen muhteşem düğün ile dünyaevine girdiler.

AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz siyasi parti temsilcilerive çok sayıda davetlilerin katıldığı düğünde renkli görüntüler sahnelendi. Damadın kuzeni Beduh Cezairli'nin sunumuyla başlanan düğünde Artvin halk oyunları sergilendi. 

Kübra ve Gökhan Genç çifti düğün pastalarını kesip birbirlerine ikram ettiler. Genç çiftleri tebrik etmek isteyen ve takısını takmak isteyen davetliler ise uzun kuyruk oluşturdular.

Düğün merasimi çektirilin hatıra fotoğrafları ile son buldu.

kubra-ve-gokhan-muhtesem-dugunle-dunyaevine-girdi.JPGkubra-ve-gokhan-muhtesem-dugunle-dunyaevine-girdi-001.JPGkubra-ve-gokhan-muhtesem-dugunle-dunyaevine-girdi-002.JPGkubra-ve-gokhan-muhtesem-dugunle-dunyaevine-girdi-003.JPGkubra-ve-gokhan-muhtesem-dugunle-dunyaevine-girdi-004.JPGkubra-ve-gokhan-muhtesem-dugunle-dunyaevine-girdi-005.JPGkubra-ve-gokhan-muhtesem-dugunle-dunyaevine-girdi-006.JPG

kubra-ve-gokhan-muhtesem-dugunle-dunyaevine-girdi-007.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.