Köylüler Sıcak Asfaltın Yolunu Gözlüyor

Köylüler Sıcak Asfaltın Yolunu Gözlüyor

Gökçeağaç Göltepe, Hüseyinbeyli grup yolu, Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Bafra Belediyesi’nin ortak çalışması ile yenilendi.

A+A-

Asfalt çalışması tam olarak bitmeyen grup yolunun düzenlenmesinin ardından Gökçeağaç köyü Dernek Başkanı Turgut Demir şunları söyledi; “Gökçeağaç Göltepe Hüseyinbeyli grup yolunu yaptıkları için öncelikle Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Bafra Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz Gökçeağaç köyü halkına da kıyılarını geri çektikleri için ve  gerekli duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederim. Yollar genişledi ve çok güzel bir yol oldu. Yollara asfalt yapılacak, fakat sıcak asfalt olması talebindeyiz. Gökçeağaç köyünde her yıl düzenlenen ve 300 yıldır gelenek haline gelen Karadede Panayırı yapılıyor. Panayıra yaklaşık 50 bine yakın vatandaş katılıyor. Büyükşehir belediyesinden talebimiz, yapılan hizmetin sıcak asfaltla taçlandırılmasıdır. Eğer sıcak asfalt yapılırsa, yollarımız çok daha kullanışlı hale gelecektir. Emeği geçen belediye başkanlarına, grup muhtarlarına, yol yapımda çalışan arkadaşlara ve Gökçeağaç köyü halkına teşekkür ediyorum.” dedi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Göltepe mahallesi muhtarı Osman Engiz ise; “Bafra ilçesine en uçta batı sahasında olan Gökçeağaç Göltepe Hüseyinbeyli grup yolumuzun şu an genişletme, dolgu ve kanal açma çalışmaları Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yapılmıştır. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’den isteğimiz grup yoluna sıcak asfalt yapılmasıdır. Desteklerinden dolayı Mustafa Demir ve Hamit Kılıç’a teşekkür ediyorum.” dedi.

Haber: Emre Şahinol

Köylüler Sıcak Asfaltın Yolunu GözlüyorKöylüler Sıcak Asfaltın Yolunu GözlüyorKöylüler Sıcak Asfaltın Yolunu GözlüyorKöylüler Sıcak Asfaltın Yolunu GözlüyorKöylüler Sıcak Asfaltın Yolunu GözlüyorKöylüler Sıcak Asfaltın Yolunu GözlüyorKöylüler Sıcak Asfaltın Yolunu Gözlüyorv

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.